Η Επιμόρφωση Προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε ιστοσελίδα της Κομισιόν

Η Επιμόρφωση Προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
σε ιστοσελίδα της Κομισιόν

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαν
νίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άρθρο με αναφορά στις δράσεις επιμόρφωσης του προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe):
https://ec.europa.eu/epale/en/content/university-ioannina-staff-training
Να σημειώσουμε ότι, από το 2014 το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ξεκίνησαν συνεργασία με σκοπό την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού του Πανεπιστημίου. Οι δράσεις επιμόρφωσης απευθύνονται στα μέλη του διοικητικού προσωπικού, καθώς και στα μέλη του προσωπικού των κατηγοριών Ε.Ε.Π, Ε.ΔΙ.Π και Ε.Τ.Ε.Π., με σημαντική συμβολή του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).
Από το 2014 μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 226 ώρες επιμόρφωσης, τις οποίες παρακολούθησαν 232 μέλη προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα αντικείμενα εκπαίδευσης καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αντικειμένων, όπως διοίκηση δημόσιου τομέα, δεξιότητες τεχνολογιών πληροφορικής, δεξιότητες επικοινωνίας-συνεργασίας και πρώτες βοήθειες. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στις αίθουσες του ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος». Οι δράσεις επιμόρφωσης συνεχίζονται και το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΔΙΒΙΜ:
http://dikeppee.uoi.gr/kek-currentΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]