Σε αναζήτηση καναλιού ο Ιβάν Σαββίδης

Δεν εγκαταλείπει τα σχέδιά του για αγορά καναλιού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έκανε σαφές με δηλώσεις του ότι επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον χώρο των media, παρά το γεγονός ότι δεν εξασφάλισε μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Συγκεκριμένα  και σύμφωνα με σχετικό δημοσιευμα της οικονομικής εφημερίδας Dealnews, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις άδειες των καναλιών, επανέλαβε την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τον χώρο των media, αλλά και την προθυμοποίησή του να αγοράσει κάποιον υπάρχων σταθμό – αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Alpha. Παράλληλα υποστήριξε πως εγγυάται όλες τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας.

Ολόκληρη η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη για τις άδειες:

«Εγώ από εκείνη την στιγμή δεν ξανασχολίασα εκείνο το γεγονός. Εγώ την σοβαρότητα των προθέσεών μου την έδειξα ότι η πρότασή μου έφτασε στα 61,5 εκατ. ευρώ.

Ο διαγωνισμός προϋποθέτει ότι κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Γι’αυτό έδωσα συγχαρητήρια σε αυτούς που κέρδισαν, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο και θέλουν να παίξουν παιχνίδια πάνω σε αυτό. Εγώ είμαι έτοιμος να δείξω και στη συνέχεια τη σοβαρότητά μου.

Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι ο χώρος των Media στην Ελλάδα με ενδιαφέρει και θέλω να έχω συμμετοχή. Είμαι έτοιμος στα πλαίσια της προστασίας των εργαζομένων να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν τον διαγωνισμό και στον Αlpha και στον κ.Κοντομηνά, να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίες θα διατηρηθούν και θα μπορέσω να βρω έναν αλγόριθμο και θα προσπαθήσω να μπω σε μια συνέργεια με άτομα που κέρδισαν την άδεια.

Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια που θα μου επιτρέψουν να διατηρήσω τις θέσεις εργασίας. Μπορεί να είμαι ο πρώτος που λέει ότι δεν πρέπει να μειώνονται οι θέσεις εργασίας, θα ψάξω να βρω την λύση του προβλήματος με την δική μου συμμετοχή στα μίντια κι αυτή την ανακοίνωσή μου ας την λάβουν όλοι σαν επίσημη προσφορά προς όλους αυτούς οι οποίοι χάνοντας την άδεια είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]