Συλλήψεις στην Πρέβεζα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (14-09-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 33χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, ποινής φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών, για κλοπή και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.

Συνελήφθη, χθες (14-09-2016) το απόγευμα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, μία 36χρονη ημεδαπή, διότι  μετά από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν  μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (5,3) γραμμαρίων καθώς και δύο τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό.

Συνελήφθη, χθες (14-09-2016) το πρωί στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 75χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του  Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών ΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]