Μια γροθιά ήταν αρκετή για να κόψει το νήμα της ζωής του ...

Μια γροθιά ήταν αρκετή για να κόψει το νήμα της ζωής ενός ηλικιωμένου στην Ορεστιάδα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο χωριό Νέο Χειμώνιο, με θύμα έναν 68χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε το χτύπημα από ένα 18χρονο.

Ήταν 21.30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξέσπασε καβγάς έξω από ένα καφενείο του χωριού και ο νεαρός δράστης γρονθοκόπησε το θύμα. Ο 68χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και να σκοτωθεί ακαριαία. Λίγο νωρίτερα, ο ηλικιωμένος είχε κάνει παρατήρηση σε δύο παιδιά ηλικίας περίπου 12 ετών επειδή πετούσαν πέτρες σε τζαμαρίες και αυτοκίνητα.

Λογομαχία

Ο ένας από τους δύο ενηλίκους αντέδρασε, πετώντας του μια πέτρα που τον τραυμάτισε ελαφρά, αλλά λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στο σημείο ο 18χρονος για να υπερασπιστεί τα παιδιά. Ακολούθησε λογομαχία κατά τη διάρκεια της οποίας ο νεαρός επιτέθηκε με γροθιά στον 68χρονο και τον έριξε στον δρόμο.

Από την πτώση φαίνεται ότι επήλθε και ο θάνατος του άτυχου άντρα, ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή υπέστη κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία. Ο 18χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ορεστιάδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη.
πηγη madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]