Έρχεται πάλι καλοκαίρι -Δείτε πού θα φτάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Τα δικά του παιχνίδια μέσα στο Φθινόπωρο κάνει ο καιρός, καθώς ο Σεπτέμβριος θα μας αποχαιρετήσει με… καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά, για αύριο, Τετάρτη (28/09/2016), σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, το νότιο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Στο Ιόνιο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στα ηπειρωτικά γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ που από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 17 έως 25 και στη νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.
νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Την Πέμπτη (29/09) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.
Την Παρασκευή (30/09) και το Σάββατο (01/10) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση το Σάββατο. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή άνοδο το Σάββατο.
Την Κυριακή (02/10) αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τη Δευτέρα (03/10) λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά και τα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.
Fpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]