ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η θλιβερή ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία.

Η γυναίκα που κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι, ενώ αυτό κοιμάται τον αθώο ύπνο του, κρύβει από πίσω της μια θλιβερή ιστορία.

Διότι η γυναίκα είναι αστυνομικός και το μωρό βρέθηκε στο σπίτι με τους δύο γονείς του αναίσθητους από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Γείτονες της οικογένειας στην Αλαμπάμα ειδοποίησαν την Τρίτη το βράδυ την αστυνομία για ένα παιδί που έκλαιγε και η αστυνομικό Michelle Burton που έφτασε στο σπίτι βρήκε τον 30χρονο πατέρα της μικρής νεκρό στο πάτωμα της κουζίνας.

Στην 35χρονη μητέρα της, που βρέθηκε αναίσθητη στον καναπέ, έγινε ανάνηψη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ η φροντίδα του μωρού και των τριών αδελφών του, ηλικίας επτά, τριών και δύο χρόνων, ανατέθηκε στις υπηρεσίες πρόνοιας.

Η μητέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ήταν μια πραγματικά πολύ θλιβερή κατάσταση, τουλάχιστον ένας από τους γονείς επιβίωσε, το μόνο καλό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μέχρι οι αρμόδιες υπηρεσίες να βρουν ανάδοχες οικογένειες, τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου η Burton- μητέρα και η ίδια- τα φρόντισε για επτά ώρες.

«Έβγαλα όλο τον εξοπλισμό μου και πήρα το μωρό αγκαλιά γιατί ξέρω πως στα μωρά αρέσει να τα κρατάς στα χέρια σου. Η μικρή κοιμήθηκε επί ώρες, μέχρι που δεν μπορούσε να κοιμηθεί άλλο πια», δήλωσε η ίδια.
πηγη newsbeast.gr//via:newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]