ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ο Δήμος Αρταίων συμμετέχει με δράσεις στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Ο Δήμος Αρταίων συμμετέχει με δράσεις στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Ο Δήμος Αρταιων συμμετέχ
ει στην φετινή Εβδομάδα Κινητικότητας που διοργανώνεται από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου σε όλη τη χώρα. Έχει προγραμματιστεί μια σειρά δράσεων, που στόχο έχουν να προβάλλουν την ανάγκη για μετακίνηση με τα πόδια ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πόλης μας, με σκοπό την βελτίωση τόσο της υγείας, όσο και την οικονομία, αλλά και την προστασία του Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 Ποδηλατοβόλτα σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας, η οποία θα ξεκινήσει από το 8ο Δημοτικό Σχολείο, στην Περιφερειακή Οδό και θα καταλήξει στο κέντρο της πόλης, στον Άγιο Δημήτριο.
Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Άρτας επισκέψεις σχολείων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, που για μια ακόμη χρονιά, λειτουργεί ο Δήμος Αρταίων.

«Πρόκειται για δράσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν και να μας ευαισθητοποιήσουν στα οφέλη της λιγότερης χρήσης του αυτοκινήτου, ειδικότερα όταν πρόκειται για τις αστικές μας μετακινήσεις. Πρέπει πρωτίστως να γίνει σε εμάς βίωμα το περπάτημα και κατόπιν η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε την υγεία μας, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας και φυσικά συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Κώστας Χαρακλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]