Μπλε καταιγίδα σκόρπισε τον Ατρόμητο!

Με όμορφο ποδόσφαιρο και πλήρης κυριαρχία στο γήπεδο ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα κερδίζοντας με 3-0 τον Ατρόμητο.

Δύο γκολ πέτυχε ο Κόντε, εξαιρετικός ο Μαμπουλού που είχε συμμετοχή σε όλα τα γκολ κάνοντας άνω-κάτω την παραπαίουσα άμυνα του Ατρόμητου.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ήταν περισσότερο ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας τους οπαδούς τους στις εξέδρες να παραληρούν.

Μάλιστα επιβεβαιώθηκε και η παράδοση που θέλει τον ΠΑΣ στην έδρα του να είναι το μεγάλο αφεντικό στις μάχες του κόντρα στον Ατρόμητο.

Στο 9′ ο Ακόστα εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Κόντε από τον Ζησόπουλο, έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας του Γκορμπούνοφ και έκανε το 1-0.

Στο 41′ Μπίτολο και Λαζαρίδης μπερδεύτηκαν, η μπάλα στρώθηκε στον Μαμπουλού, που είδε το κενό στο κέντρο της άμυνας, πέρασε στον Κόντε και αυτός από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.

Στο 57′ ο Μαμπουλού με πάσα κάτω από τα πόδια του Λαζαρίδη, βρήκε τον Κόντε στην πλάτη του Ζησόπουλου και αυτός από κοντά με πλασέ έκανε το 3-0!

Ο Ατρόμητος όσες φορές βέθηκε σε θέση βολής δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη που για ακόμη μία φορά ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια του.

Στο 38′ μετα από εκτέλεση κόρνερ από τον Μπίτολο, ο Μπάγκα έκανε την κεφαλιά με τον Πασχαλάκη με εντυπωσιακό τρόπο να παραχωρεί κόρνερ.

Στο 47′ σε σουτ του Μπάγκα, ο Πασχαλάκης έπεσε στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Εκεί που δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Πασχαλάκης οι παίκτες του Δέλλα τα έκαναν μούσκεμα. Μιλάμε για την φάση του  54′ όταν μετά από σέντρα του Κιβρακίδη, ο Πασχαλάκης έκανε την έξοδο, ο Λε Ταλέκ όμως πήρε την κεφαλιά με την οποία βρήκε τον Ντιγκινί που προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά άουτ.

Κίτρινες: Γιάκος (44’), Πασχαλάκης (76’) – Βασιλείου (17’)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης/3-5-2): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μπέριος, Ναδάλες (77’ Κούτρης), Ακόστα, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Μαμπουλου, Κόντε (71’ Ζάιρο), Γιάκος (69’ Δώνης).

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας/4-2-3-1): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Μπάγκα (63’ Κοντοές), Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Ζησόπουλος, Ντιγκινί (70’ Δ. Παπαδόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλείου (55’ Μπρίτο), Λαζαρίδης.
πηγη joinsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]