ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Υπενθύμιση και διευκρινίσεις για την ακρόαση επαγγελματιών ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Υπενθύμιση και διευκρινίσεις για την ακρόαση επαγγελματιών ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων


Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για την κατάθεση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των βιογραφικών / φωτογραφιών για τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 20 με 40 ετών. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Στο βιογραφικό να αναφέρεται αν η/ο ηθοποιός έχει πτυχίο ή δεξιότητες εκτέλεσης μουσικής και με ποιο μουσικό όργανο. Η διεύθυνση αποστολής των στοιχείων είναι: diperiftheat@ioannina.gr

Η ακρόαση οργανώνεται από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για την στελέχωση του θιάσου του έργου «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, που θα ανέβει τη φετινή χειμερινή θεατρική περίοδο από τη Νεανική – Παιδική Σκηνή του ηπειρωτικού Θεάτρου. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Ντίνα Αβαγιανού και Νίκος Αρβανίτης.

Σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούν διευκρινίζεται ότι όσοι  επαγγελματίες ηθοποιοί της πόλης ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ακρόαση θα πρέπει να αποστείλουν τα ζητούμενα στοιχεία, ασχέτως αν έχουν καταθέσει το βιογραφικό τους σε προηγούμενο χρόνο στο ΔΗΠΕΘΕ. Επίσης διευκρινίζεται ότι η ακρόαση, οι πρόβες και οι παραστάσεις του «Οδυσσεβάχ» θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Ιωαννίνων (θέατρο «Καμπέρειο»).

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν μέσω email για την ακριβή ώρα που θα πρέπει να προσέλθουν για την ακρόαση στο θέατρο «Καμπέρειο». Οι ηθοποιοί θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]