ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η επιτυχία έχει όνομα: ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάνος

Στα δάχτυλα του ενός χεριού μετράει κανείς τις τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες στηρίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό την οικονομία της περιοχής και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας στην υπόλοιπη χώρα και στον κόσμο.
Κυρίαρχη θέση σε αυτήν την κατηγορία κατέχει η γαλακτοβιομηχανία ''ΔΩΔΩΝΗ'', η οποία μετά τις πολυετείς περιπέτειες βρήκε το λιμάνι της στα χέρια των νέων της ιδιοκτητών που γνωρίζουν ότι συνεισφέρουν σε μεγάλο ποσοστό στο Ηπειρωτικό ΑΕΠ.
Απαλλαγμένη από τις αμαρτίες και τις διαμάχες του παρελθόντος που της έτρωγαν τα σωθικά η βιομηχανία κάνει άλματα προόδου ισχυροποιώντας τη θέση της στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
Περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι και πάνω από 5000 παραγωγοί έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους βλέποντας παράλληλα τη διοίκηση να στέκεται στο πλευρό τους.
Οι μεν εργαζόμενοι θα έχουν σε λίγο καιρό  την τύχη να δουλεύουν σε ένα νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο που κατασκευάζεται με ίδια κεφάλαια και εξοπλίζεται με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα,διασφαλίζοντας έτσι κορυφαία ποιότητα στα προϊόντα της.Το νέο εργοστάσιο στα Γιάννινα σε συνδυασμό με τη νέα επένδυση παραγωγής χαλουμιού στην Κύπρο που ξεκίνησε τη λειτουργία δείχνει τις προθέσεις της ιδιοκτήτριας εταιρίας για το μέλλον.
Οι παραγωγοί από την άλλη πλευρά βλέπουν τις κτηνοτροφικές τους μονάδες να στηρίζονται επιστημονικά από τη βιομηχανία, έτσι ώστε να μειώνεται το κόστος παραγωγής και να αυξάνεται το εισόδημά τους αλλά και την έμπρακτη στήριξη στην προμήθεια ζωοτροφών.
Παράλληλα έχουν τα χρήματά τους εξασφαλισμένα με προκαταβολές και εξόφληση σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου απαλλαγμένοι από τέτοιου είδους προβλήματα να αφοσιωθούν στην ανάπτυξη του ζωικού τους κεφαλαίου.
Στόχος της διοίκησης της γαλακτοβιομηχανίας για τα επόμενα δύο χρόνια είναι η διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά και η αύξηση των εξαγωγών τουλάχιστον στο 50% της παραγωγής, δίνοντας έμφαση στην σταθερή -κορυφαία ποιότητα των προιόντων της καθώς στηρίζεται μόνο σε Ηπειρώτικο γάλα και όχι σε εισαγόμενο αμφιβόλου ποιότητας που χρησιμοποιούν πολλοί ανταγωνιστές της.
Η συνεισφορά της ''ΔΩΔΩΝΗ'' στην οικονομία της περιοχής είναι τεράστια, όπως επίσης και σε δεκάδες κοινωνικές,  αθλητικές και ανθρωπιστικές δράσεις.
Αυτή σε λίγες γραμμές είναι η νέα ''ΔΩΔΩΝΗ΄΄ ένα πραγματικό στολίδι που μας κάνει όλους υπερήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]