Καναλάρχες: Πρώτα η απόφαση του ΣτΕ και μετά η α' δόση

Την καταβολή της πρώτης δόσης του τιμήματος των αδειών, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ζήτησαν οι εκπρόσωποι των καναλιών που έλαβαν άδεια από τον ΓΓΕ, Λευτέρη Κρέτσο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την επόμενη ημέρα του υπό διαμόρφωση νέου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι, Κώστας Κιμπουρόπουλος, δήλωσε ότι αναμένεται έως την προσεχή Παρασκευή η ολοκλήρωση του ελέγχου πόθεν έσχες των επιχειρηματιών, ώστε στη συνέχεια να αναρτηθεί επισήμως ο πίνακας με τους νέους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.

Τέλος, προβληματισμός εκφράστηκε από τους περισσότερους εκπροσώπους για την πλατφόρμα που επιχειρεί να φέρει η κυβέρνηση στο θέμα διαχείρισης του διαφημιστικού χρόνου, υποστηρίζοντας ότι επιχειρείται ένας κρατικός έλεγχος σε μια ελεύθερη αγορά.

Ο κ. Κρέτσος θα ενημερώσει τον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά για τα αποτελέσματα των συνομιλιών του με τους εκπροσώπους των υπερθεματιστών και ακολούθως θα προγραμματιστούν τα κατ ιδίαν ραντεβού του υπουργού με τους νέους καναλάρχες.
Dealnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]