Ιωάννινα:Συνάντηση προέδρων ΔΗΠΕΘΕ

Τα Ιωάννινα παίρνουν αυτό το Σαββατοκύριακο τη «σκυτάλη» των συναντήσεων που πραγματοποιούνται, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων, που βρίσκονται στον άξονα της Εγνατίας Οδού.
Στόχος του Δικτύου που έχει δημιουργηθεί είναι η δικτύωση των ΔΗΠΕΘΕ που βρίσκονται κατά μήκος της Εγνατίας Οδού και μέσα από την συνεργασία τους, επιχειρείται να δοθεί η δυνατότητα υλοποίησης των καταστατικών σκοπών τους και της περαιτέρω θεατρικής, καλλιτεχνικής, πολιτισμικής, ιστορικής και τουριστικής ανάδειξης του άξονα της Εγνατίας Οδού, από τα Ιωάννινα μέχρι την Κομοτηνή.
Έτσι το τριήμερο 24, 25 και 26 Σεπτεμβρίου τα Ιωάννινα και συγκεκριμένα το ΔΗΠΕΘΕ της πόλης μας, διοργανώνει την 4η κατά σειρά συνάντηση με τη συμμετοχή των:
- Αλεξάνδρα Βακαλοπούλου, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων,
- Νίκου Μαυροκεφαλίδη, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας,
- Πέτρου Πετρόπουλου, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας,
- Κωνσταντίνου Παπαθανασίου, Μέλος Δ.Σ. ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης (Ως εκπρόσωπος της Προέδρου Μελίνας Ηλικίδου),
- Σοφίας Μενεσελίδου, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής,
- Σοφίας Μπιτζίδου, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Σερρών,
- Φίλιππου Παπανικολάου, Αντιπροέδρος ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων,
- Εκπρόσωπων του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου.
Μεταξύ άλλων η συνάντηση στα Γιάννενα, περιλαμβάνει, εκτός από τη συνεδρίαση των Προέδρων και τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, επισκέψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, στο Νησί, στο Κάστρο, στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων «Π. Βρέλλη», στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θ. Παπαγιάννη» στο Ελληνικό και στο Μουσείο Αργυροτεχνίας στο Ιτς Καλέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]