ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων όπως τα δημοσιεύει η dealnews online

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Έφοδος στην εταιρία της κυρίας Στουρνάρα"

Η εφημερίδα γράφει ότι: "Υπό άκρα μυστικότητα, με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου, έγινε χθες το μεσημέρι αιφνιδιαστική έφοδος στα γραφεία της εταιρίας Mindwork Business Solutions, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΕΠΕ στην Κηφισιά, η οποία συνδέεται με τη Σταυρούλα (Λίνα) Νικολοπούλου, σύζυγο του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα".

ΕΘΝΟΣ: "Εκτός λαϊκών οι "μαϊμού" παραγωγοί"

Η εφημερίδα σημειώνει: "Τέλος στην αναρχία των λαϊκών αγορών βιολογικών προϊόντων και των αγορών χωρίς μεσάζοντες θέτει η κυβέρνηση, βγάζοντας κόκκινη κάρτα στους παραγωγούς "μαϊμού".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Άγρια σύγκρουση για την Τράπεζα Αττικής".

Η εφημερίδα γράφει ότι: "Μορφή πολέμου "σώμα με σώμα" έλαβε χθες η μάχη χαρακωμάτων που εκτυλίσσονταν εδώ και μήνες μεταξύ της κυβέρνησης και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα: Την ανοιχτή ρήξη "σφράγισαν" χθες ο αποκλεισμός από το "τιμόνι" της Attica του -επιθυμητού από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ- διδύμου Π. Ρουμελιώτη και Γ. Σαπουτζόγλου και το "κόψιμο" των δανειοδοτήσεων της τράπεζας".

ΕΣΤΙΑ: "Μόνιμη ανεργία απειλεί την Ελλάδα"

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: "Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο φαινόμενο είναι πλέον ορατό στον ορίζοντα για τη χώρα μας. Το φάσμα της μόνιμης ανεργίας, για ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού, επικράμαται απειλητικά πάνω από την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου".

Η ΑΥΓΗ: "Στριμώχνεται και απειλεί ο Στουρνάρας".

Σύμφωνα με την εφημερίδα : "Ευθείες απειλές για τη σταθερότητα ολόκληρου του πιστωτικού συστήματος διατύπωσε αργά χθες το βράδυ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, αντιδρώντας σπασμωδικά στον έλεγχο που διενήργησαν νωρίτερα οι οικονομικοί εισαγγελείς Διαφθοράς στη διαφημιστική εταιρεία της συζύγου του, στο πλαίσιο της έρευνας για τις διαφημιστικές δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ από το 2011 μέχρι το 2014".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Η Ελλάδα... του Κουρή"

Η εφημερίδα γράφει ότι: "Την ατμόσφαιρα της διαπλοκής περιέγραψε γλαφυρά ο εκδότης Γιώργος Κουρής, ιδιοκτήτης του ομίλου Kontra News, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Έδειξε τις σχέσεις μεταξύ κομμάτων, τραπεζιτών, μεγαλοεπιχειρηματιών, πολιτικών, εκδοτών και δημοσιογράφων. Η αφήγησή του περιείχε διευθύνσεις και ονόματα".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Έφοδος με ερωτήματα"

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: "Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η έφοδος οικονομικών εισαγγελέων στα γραφεία εταιρείας της συζύγου του κ. Γ. Στουρνάρα, χθες το πρωί, καθώς πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν δημοσιοποιηθεί η απόφαση του ΣτΕ μέσω της οποίας απορρίφθηκε η πρόταση για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Αττικής και δόθηκε εντολή για απαγόρευση χορήγησης νέων δανείων".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο λαός να οργανώσει την αντεπίθεσή του"

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: "Με τη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε χτες το μεσημέρι, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ολοκλήρωσε τη διήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ".

ΤΑ ΝΕΑ: "Η τρόικα καίει τις εξαγγελίες Τσίπρα"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: "Δεν κράτησαν παρά μόνο λίγες ημέρες οι υποσχέσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, καθώς όλες προσέκρουσαν στις αντιρρήσεις της τρόικας. Έτσι, δεν μπορούν να υλοποιηθούν στην παρούσα φάση οι εξαγγελίες από το πάγωμα των εισφορών έως τον ακατάσχετο λογαριασμό και τη ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα".

KONTRA NEWS: "Αποκαλύψεις φωτιά από τον Γ. Κουρή"

Η εφημερίδα γράφει ότι "Καταπέλτης στην κυριολεξία ο Γιώργος Κουρής ισοπέδωσε το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα εξουσίας αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από τις βρόμικες συναλλαγές, ανάμεσα στο αμαρτωλό τρίγωνο πολιτικών επιχειρηματιών και εκδοτών".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Θερμό" επεισόδιο Μαξίμου-Στουρνάρα".

Η εφημερίδα τονίζει ότι: "Πλήθος ερωτηματικών προκάλεσε η έφοδος στα γραφεία εταιρείας της συζύγου του διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα, χθες, από τις εισαγγελικές αρχές. Η κ. Σταυρούλα Νικολοπούλου, που ερευνάται για πιθανή συνεργασία της με το ΚΕΕΛΠΝΟ, δήλωσε πως "όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και επιλογές".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Βέτο στο "πάγωμα" οφειλών στα Ταμεία".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: "Προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή η αύξηση των εισφορών για αγρότες, ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, νέους αυτοαπασχολούμενους, καθώς και το "κούρεμα" της έκπτωσης ( σε 2% κατ' έτος αντί του 15%) για την εφάπαξ εξόφληση του ποσού εξαγοράς πλασματικών ετών ασφάλισης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]