Ξεκινά Το Νέο Έργο Ασφαλτοστρώσεων Του Δήμου Ιωαννιτών – Κλειστή σήμερα και αύριο η Μ.Αγγέλου

Από τη «Μιχαήλ Αγγέλου» ξεκινάει το νέο έργο ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Ιωαννιτών – Κλειστός Πέμπτη και Παρασκευή ο δρόμος

Από την οδό Μιχαήλ Αγγέλου ξεκινάει ένα νέο έργο ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Ιωαννιτών, το οποίο προστίθεται σε αυτά που
βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.
Με αυτή τη νέα εργολαβία προϋπολογισμού μελέτης  600.000 ευρώ, πρόκειται να ασφαλτοστρωθούν περίπου 3 χιλιόμετρα δρόμων,  οι περισσότεροι εντός της πόλης.
Πρόκειται δε όχι απλά να ασφαλτοστρωθούν αλλά να ανακατασκευαστούν, καθώς ανάλογα με την υφιστάμενη κατάσταση του οδοστρώματος, σε άλλους θα αποξηλωθεί πλήρως η άσφαλτος και σε άλλους θα πραγματοποιηθεί βαθύ φρεζάρισμα πριν τη νέα ασφαλτόστρωση.
Στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου (από το σημείο όπου σταματάει ο πεζόδρομος έως το σημείο του γηπέδου «Ζωσιμάδες») οι εργασίες προβλέπεται να διαρκέσουν δύο μέρες και περιλαμβάνουν βαθύ φρεζάρισμα και  ασφαλτόστρωση.
Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει πως  σήμερα  Πέμπτη 22/9 και αύριο
Παρασκευή 23/9, χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιούνται οι εργασίες, απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου.
Η κίνηση των πεζών θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης. Μετά το πέρας το εργασιών η οδός θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]