ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καλαμάτα ...Τρεις νεκροί

 Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί από την κακοκαιρία, σύμφωνα με τον δήμαρχο Καλαμάτας.

Μία γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το πλημμυρισμένο υπόγειο σπιτιού στην περιοχή Πήδημα Μεσσηνίας και μία από υπόγειο διαμέρισμα στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ νεκρός είναι και ένας 80χρονος στο χωριό Θουρία.
«Έχουμε χάσει τρεις ανθρώπους» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας. Όπως διευκρίνισε επρόκειτο για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που διέμεναν σε ισόγειες οικίες.

«Τα νέα που έρχονται είναι συντριπτικά», πρόσθεσε.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας στην ΕΡΤ, η νεκρή στην περιοχή Πήδημα είναι 63χρονη με κινητικά προβλήματα που δεν μπόρεσε να εγκαταλείψει την οικία της. Την άτυχη 63χρονη ανέσυρε η Πυροσβεστική.
Νεκρή από υπόγειο διαμέρισμα ανασύρθηκε και μία γυναίκα στην πόλη της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, έχει υποβληθεί αίτημα προκειμένου να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή.

Η Πυροσβεστική ενίσχυσε το πρωί τις δυνάμεις της στην περιοχή της Καλαμάτας με 20 αντλίες από Αθήνα, 12 από Τρίπολη και ένα ερπυστριοφόρο όχημα.
Στην πόλη της Καλαμάτας και σε πολλά χωριά, η στάθμη του νερού ανέβηκε και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους παρασέρνοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους και πλημμύρισαν εκατοντάδες σπίτια, ενώ οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική για παροχή βοήθειας, είναι αναρίθμητες.
Από την κακοκαιρία υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στο 232 χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών - Τριπόλεως - Καλαμάτας στο ύψος της Θουρίας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα,

λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων.
Στην εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, στο 78ο χιλιόμετρο στο ύψος του ΤΕΙ Πελοποννήσου στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας, η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσχέρεια λόγω συσσώρευσης υδάτων.
Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Καλαμάτας – Αρεόπολης, από τη Στούπα έως τον 'Αγιο Νικόλαο, λόγω κατολισθήσεων.
Στην Καλαμάτα, τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά, τη Χώρα, την Στούπα, τη Θουρία, την Εύα, το Πήδημα, το Κεφαλόβρυσο, το Βασιλικό και το Ψάρι, υπάρχουν πολλά πλημμυρισμένα σπίτια και ζημιές σε αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί από τα νερά, ενώ στη Στούπα της Μάνης, ενώ αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί μέσα στη θάλασσα.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥΣ !!

Μία διαφορετική ημέρα ξημέρωσε σήμερα στην Στούπα

Η μανία της φύσης ξέσπασε όλη την νύχτα προκαλώντας βιβλικές καταστροφές

Δείτε τις φωτό που ανέβασε στο Fb κάτοικος της περιοχής

πηγη και φωτογραφίες newsmessinia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]