ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων όπως τα δημσοιεύει η οικονομική εφημεριδα Dealnews,στον ιστότοπό της dealnews.gr

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τραγική κατάσταση για τις συντάξεις"

Η εφημερίδα γράφει ότι: "Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά των δύο μεγαλύτερων ασφαλιστικών ταμείων της χώρας, του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ, με συνέπεια να αναζητούν εναγωνίως χρήματα ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν κανονικά τις συντάξεις του Οκτωβρίου και των επόμενων μηνών, και να καλύψουν πρόσθετες σημαντικές υποχρεώσεις τους, όπως η καταβολή οφειλών προς τον ΕΟΠΥΥ".

ΕΘΝΟΣ: "Έκτακτο πακέτο βοήθειας για τους αγρότες".

Η εφημερίδα σημειώνει: "Έκτακτο "πακέτο" βοήθειας στους Έλληνες αγρότες βγάζει από το συρτάρι η κυβέρνηση με τις ευλογίες της Κομισιόν, για αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες σε όλη σχεδόν τη χώρα από τα πρωτοφανή σε ένταση φέτος καιρικά φαινόμενα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Στο... κόκκινο οι συντάξεις του ΙΚΑ".

Η εφημερίδα γράφει ότι: "Πορεία στα βράχια δείχνει η "πυξίδα" του ΙΚΑ, καθώς τα 200 εκατ. ευρώ που ζήτησε ως έκτακτη ενίσχυση για να πληρώσει συντάξεις -πρόταση που απορρίφθηκε χθες με 9 κατά και 6 υπέρ από το ΔΣ- είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου".

ΕΣΤΙΑ: "Μερική απασχόλησις αντί εργασίας".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: "Πριν από περίπου δέκα χρόνια, η ανεργία στην Γερμανία είχε φθάσει στο υψηλότατο για την χώρα ποσοστό του 11,7%, με σχεδόν 5 εκατομμύρια πολίτες να έχουν καταγραφεί ως άνεργοι. Τον περασμένο μήνα, η ανεργία μετρήθηκε στο 6,1%, το χαμηλότερο ποσοστό μετά την επανένωση των δύο Γερμανιών το 1990".

Η ΑΥΓΗ: "Τα ΣΕΒη τους στη ΝΔ"

Σύμφωνα με την εφημερίδα : "Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται... Στους σχεδιασμούς της ΝΔ για άμεση, με κάθε μέσο -και κάθε κόστος για τη χώρα- ανακατάκτηση της εξουσίας και διακράτηση κεκτημένων εντάσσεται απροκάλυπτα ο ΣΕΒ".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Δικά τους τα παιδιά δικά τους και τα δάνεια".

Η εφημερίδα γράφει ότι: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank, της τράπεζας που έχει δανείσει 13 εκατ. ευρώ στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, έδινε "επαγγελματική στέγη" σε στενούς συνεργάτες κορυφαίων υπουργών της συγκυβέρνησής τους"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Μόνο η Ελλάδα αυξάνει τους φόρους".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: "Την ώρα που όλα τα άλλα κράτη-μέλη του ΟΟΣΑ μειώνουν τους φόρους, ειδικά στις επιχειρήσεις, σε μια προσπάθεια να τονώσουν την ανάπτυξη, η Ελλάδα κινείται -μόνη αυτή- σε αντίθετη κατεύθυνση και αυξάνει τη φορολογική επιβάρυνση".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: "Ξεκίνησαν χτες οι κεντρικές εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" στο Πάρκο "Αντ. Τρίτσης", με σύνθημα "Αγώνας, Γνώση, Τόλμη, Αντοχή. Να προχωράς κι εσύ καθώς προβαίνει μπρος η Ιστορία".

ΤΑ ΝΕΑ: "Παιχνίδια με το πόθεν έσχες".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: "Οδό διαφυγής από την παγίδα στην οποία έχει πιαστεί αναζητά πλέον η κυβέρνηση στο θέμα των αδειών. Στο μεταξύ επικρατεί αβεβαιότητα και αγωνία για το αν και οι τέσσερις υπερθεματιστές θα καταθέσουν τη Δευτέρα προκαταβολή του τιμήματος, ενώ η κυβέρνηση λέει τώρα ότι συνεχίζει τον έλεγχο των πόθεν έσχες που είχε ολοκληρωθεί".

KONTRA NEWS: "50 χρόνια κλέβανε τρώγανε και πλούτιζαν χρεώνοντας τη χώρα με 350 δισεκατομμύρια"

Η εφημερίδα γράφει ότι "Για πενήντα ολόκληρα χρόνια οι βαρόνοι της διαπλοκής μαζί με τους φίλους τους πολιτικούς έκλεβαν, τρώγανε και πλούτιζαν, έχοντας εξασφαλίσει απόλυτη ασυλία από το παλαιό πολιτικό σύστημα, που οι ίδιοι δημιούργησαν και χειραγωγούσαν μαζί με τη Δικαιοσύνη που δεν τολμούσε να τους αγγίξει".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Προσκλητήριο πληρωμών για την Μαρινόπουλος".

Η εφημερίδα τονίζει ότι: "Επιστολές προς τους προμηθευτές της Μαρινόπουλος, μέσω των οποίων ζητεί τη συναίνεσή τους πώς να προχωρήσει η υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 106 β και θ, στο πλαίσιο σχεδίου εξυγίανσης με στρατηγικό επενδυτή τη Σκλαβενίτης, ταυτόχρονα με "κούρεμα" των απαιτήσεών τους κατά 50% -οριζόντια- αποστέλλει η PwC, που ενεργεί ως σύμβουλος της διαδικασίας".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Προς πώληση 6 ΔΕΚΟ"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: "Στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων περνούν σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει έως χθες, έξι ΔΕΚΟ και συγκεκριμένο η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, η ΔΕΗ, οι Κτιριακές Υποδομές, η ΕΛΒΟ και η Αττικό Μετρό, ενώ εκτός απροόπτου, δεν εντάσσονται στη νέα λίστα η ΕΑΒ αλλά και ο ΑΔΜΗΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]