ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Έστηναν τροχαία για να παίρνουν από τις ασφάλειες!

Εντάλματα σύλληψης εναντίον 11 προσώπων εξασφάλισε η Αστυνομία Κύπρου, η οποία συνέλαβε 10 πρόσωπα στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση εικονικού δυστυχήματος που έγινε πέρσι στην Πάφο. Μεταξύ των συλληφθέντων δυο ορθοπεδικοί και ένας φυσιοθεραπευτής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση καταγγέλθηκε από ασφαλιστική εταιρεία, μετά από το πόρισμα εμπειρογνώμονα που είχε κληθεί να ερευνήσει τις υποψίες περί εικονικού δυστυχήματος και να υποδείξει κατά πόσο το αίτημα των εμπλεκομένων για ασφαλιστικές καλύψεις, που ξεπερνούσαν τις 42 χιλιάδες ευρώ, δικαιολογείτο.

Το δυστύχημα φέρεται να έγινε στις 6 Ιανουαρίου του 2015. Στο πρώτο όχημα επέβαινε ζεύγος Ε/κ με τα ενήλικα παιδιά τους, ενώ στο δεύτερο, δυο άνδρες και δυο γυναίκες από τη Ρωσία.

Αρχικά η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε 10 από τα 11 πρόσωπα, μεταξύ αυτών και δυο γιατροί - ορθοπεδικοί και ένας φυσιοθεραπευτής.

Ένα πρόσωπο δεν εντοπίστηκε καθώς απουσιάζει στο εξωτερικό, ενώ στην πορεία αφέθηκαν ελεύθερες, λόγω προβλημάτων υγείας, η Ε/κ που επέβαινε στο πρώτο όχημα καθώς και η μια κοπέλα από τη Ρωσία.

Οι υπόλοιποι οκτώ ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και καταρτισμός και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

nextdeal.gr

Πηγή: reporter.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]