ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εκδήλωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στην Ηγουμενίτσα

Εκδήλωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας, διοργανώνουν μια εκδήλωση για τους μικρούς μαθητές με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τίτλο «Καλή σχολική χρονιά με παιχνίδι, κέφι και χαρά».
Η εκδήλωση, που περιλαμβάνει παιχνίδια, κατασκευές, ζωγραφική προσώπου, αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και zumba για παιδιά και γονείς, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, από 17:00-19:00 στον Πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη και μετά τις 19:00 στην Πλατεία Δημαρχείου. Σε περίπτωση βροχής θ
α μεταφερθεί για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι παρακάτω σύλλογοι και φορείς: Α.Σ.ΠΕ «ΕΡΜΗΣ», Γ.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ», Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας, ΚΑΕ «ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας», Ο.Α. Θεσπρωτίας «ΤΙΤΑΝΗ», ΚΔΑΠ ΑΡΙΩΝ και ΔΙΑΥΛΟΣ Δήμου Ηγουμενίτσας, Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου», Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, Μανούλες Ηγουμενίτσας, καθώς και Εθελοντές Εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας αλλά και Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων.
Σας περιμένουμε όλους !!!
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1593436207616972/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]