ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το 6ο Φεστιβάλ θερινού σινεμά έφτασε στο τερματικό του σταθμό στα Πλαίσια του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Ένα ακόμη όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Το 6ο Φεστιβάλ θερινού σινεμά έφτασε στο τερματικό του σταθμό στα Πλαίσια του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων σε μια ακόμη όμορφη βραδιά για τους δεκάδες θεατές που παρακολούθησαν βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του 38ου Φεστιβάλ Δράμας.
Ένας κινηματογραφικός Αύγουστος που με την υποστήριξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ταξίδεψε την 7η τέχνη σε Προσήλιο, Πράμαντα, Πεστά και Πλαίσια σε εκατοντάδες θεατές όλων των ηλικιών. Θετικός απολογισμός για το Φεστιβάλ που εντυπωσίασε το κοινό τόσο με την εντυπωσιακή του κινηματογραφική οθόνη αλλά και το μαγικό τρόπο μετατροπής χώρων που είναι συνυφασμένοι με άλλες δραστηριότητες σε υπαίθρια θερινά σινεμά!
Σε ένα Φεστιβάλ θεσμό πλέον για τη περιοχή μας βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους προβλήθηκαν στις πλατείες των χωριών μας δίνοντας ραντεβού και για του χρόνου. Το φθινόπωρο μπορεί σιγά σιγά να πλησιάζει αλλά ο Σύλλογος Προσηλιωτών σχεδιάζει ήδη το επόμενο καλοκαίρι. Το 7ο Φεστιβάλ φιλοδοξεί να ανοίξει και άλλο τα φτερά του και να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις προβολές του. Ραντεβού λοιπόν……το επόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]