[Ιόνια Νησιά]Μπήκαν στο σπίτι 54χρονης στη Ζάκυνθο και έφυγαν με 4.000 ευρώ και κοσμήματα 10.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος 54χρονης ημεδαπής στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία

Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος 54χρονης ημεδαπής στη Ζάκυνθο και σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 20 και 23 ετών, για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, χθες (16-09-2016) το μεσημέρι στο Βανάτο Ζακύνθου, οι δύο ημεδαποί μαζί με το συνεργό τους, έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού -αρχικά- ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και σωματική βία την 54χρονη, στη συνέχεια αφαίρεσαν, από χώρους της κατοικίας της, το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ και χρυσαφικά συνολικής αξίας (10.000) ευρώ.

Η άμεση κινητοποίηση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου (Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, Ο.Π.Κ.Ε και Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) καθώς και η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, από την αστυνομική έρευνα, είχε σαν αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (17-09-2016) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), οι δύο από τους τρείς δράστες, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ως μέσο διαφυγής των δραστών.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Οι δύο συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]