Όλα έτοιμα για τον 4ο Εν Νικοπόλει Άκτια Αγώνα Δρόμου, στην Πρέβεζα

Όλα είναι έτοιμα για τον 4ο Εν Νικοπόλει Άκτια Αγώνα Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου , στην Πρέβεζα, από τον Σύλλογο Δρομέων σε συνεργασία με το Δήμο, την Εφορεία Αρχαιοτήτων, τον ΣΕΓΑΣ και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ. Εν τω μεταξύ η Σοφία Ρήγα μετά την επιτυχή συμμετοχή της στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο θα επισκεφτεί την Πρέβεζα για να δώσει την εκκίνηση του 4ου «εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνα Δρόμου. Ακόμη, τον Αγώνα Δρόμου θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους ο Μιχάλης Παρμάκης, πρωταθλητής Ελλάδας μεγάλων αποστάσεων, καθώς και ο διακεκριμένος διεθνής διαιτητής Αναστάσιος Κάκος. Την ίδια στιγμή οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 350, ενώ ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα από το Στάδιο της Αρχαίας Νικόπολης με τερματισμό στο Δημαρχείο. Ο φετινός αγώνας θα λειτουργήσει ως ο πιλοτικός αγώνας για ένα νέο θεσμό του ΣΕΓΑΣ Πανελλήνιας εμβέλειας, ο οποίος θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου με αφετηρία ή τερματισμό κάποιο αρχαίο στάδιο.
Στον φετινό αγώνα για πρώτη φορά:
• Οι χρόνοι των αθλητών που θα τερμα
τίσουν θα είναι επίσημα πιστοποιημένοι και θα αποτελούν χρόνο πρόκρισης για όλους τους επίσημους αγώνες, αφού η διαδρομή έχει μετρηθεί και πιστοποιηθεί από τον ΣΕΓΑΣ σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες της IAAF.
• Η κατάταξη των αθλητών, επιπλέον της γενικής κατάταξης, θα γίνει σύμφωνα με την ηλικιακή τους κατηγορία και θα πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχες απονομές κυπέλων ανά ηλικιακή κατηγορία.
Ακόμη, θα βραβευθεί η πολυπληθέστερη αποστολή.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει κινητή ιατρική μονάδα παρακολούθησης και η διαδρομή θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία, το Λιμενικό και ομάδα εθελοντών για την ασφαλή κίνηση των αθλητών.
Δύο ώρες νωρίτερα από τον 4ο Εν Νικοπόλει Άκτια Αγώνα Δρόμου θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες δρόμου 1 χιλιομέτρου για τα δημοτικά και τα γυμνάσια με αφετηρία στις 5 και 5 :15 το απόγευμα αντίστοιχα από τον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Στο ισόγειο του Δημαρχείου επίσης σήμερα Παρασκευή και ώρες 6-9 το βράδυ και 10-2 το μεσημέρι του Σαββάτου, θα λειτουργήσει η Γραμματεία του αγώνα και εκεί θα μπορούν να απευθυνθούν όσοι επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες για την συμμετοχή τους στις συγκεκριμένες αθλητικές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]