ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Στο Μαξίμου σήμερα οι εκπρόσωποι των 4 νέων καναλαρχών


Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών, προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα, θα έχουν στις 15:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Κύριο θέμα στην ατζέντα θα είναι τα επόμενα διαδικαστικά βήματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου οι τέσσερις νικητές του διαγωνισμού να πάρουν την άδεια. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η κυβέρνηση, εντός πέντε ημερών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο επανέλεγχος των πόθεν έσχες των καναλαρχών ή «προσωρινών υπερθεματιστών» όπως αποκαλούνται.

Αυτό που επί της ουσίας θα ελεγχθεί ενδελεχώς είναι η προέλευση και ο τρόπος απόκτησης των χρημάτων που διαθέτουν οι καναλάρχες και θα τα διαθέσουν για τις άδειες.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης αλλά και των καναλιών που δεν εξασφάλισαν άδεια, για τον διαγωνισμό. Η κυβέρνηση ωστόσο μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου επιμένει στην πάγια θέση της, ότι σε 90 ημέρες θα εκπέμψουν τα νέα κανάλια και θα σταματήσουν όσα δεν έχουν άδεια.

Στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών αναφέρεται η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη, εφ΄όλης της ύλης, που έχει παραχωρήσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και δημοσιεύτηκε την Κυριακή. «Αν έχετε χτίσει αυθαίρετη επιχείρηση, χωρίς άδεια λειτουργίας σε δασική έκταση και σας αποβάλλουν απ' αυτήν μπορείτε να πείσετε στ' αλήθεια ότι διώκεστε, ότι σας ξεσπιτώνουν;» αναφέρει μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος.
 madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]