LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Οι «Γεύσεις Του Τόπου Μας» Επιστρέφουν Στο Κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα Για 3η Συνεχή Χρονιά, Με Γαστρονομικές Αναμετρήσεις!

Οι «Γεύσεις του τόπου μας» επιστρέφουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα για τρίτη συνεχή χρονιά, με γαστρονομικές αναμετρήσεις!

Οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την επιτυχημένη πορεία των δύο προηγούμενων ετών, επιστρέφουν για τρίτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30-18.30.
Τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα, που θα φιλοξενήσει για ακόμα μια φορά την εκδήλωση, στην οποία οικοδεσπότης θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιώργος Λιανός θα δημιουργήσουν ομάδες με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και κληρωθεί στο διαγωνισμό η «Μάχη των Μασάει» και θα διαγωνιστούν για το ποιος θα ετοιμάσει την πιο γευστική συνταγή, χρησιμοποιώντας εκλεκτά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα!
Οι κουτάλες θα ξεκινήσουν και θα σταματήσουν με το σύνθημα του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ο οποίος θα επιβλέπει την όλη διαδικασία αλλά και θα κρίνει, με τη βοήθεια του κοινού, τις νικήτριες ομάδες που θα κερδίσουν προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ. Ταυτόχρονα, όσοι επισκεφθούν το χώρο της εκδήλωσης θα μπουν σε κλήρωση για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]