Συνελήφθη άμεσα 32χρονος , μετά από διάπραξη ληστείας σε κατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων

Συνελήφθη άμεσα 32χρονος ημεδαπός, μετά από διάπραξη ληστείας σε κατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων
Επίσης, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του σε μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής από καταστήματα καθώς και σε μία κλοπή δικύκλου μοτοποδηλάτου
Συνελήφθη, χθες (06-09-2016) στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη ληστείας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, ο 32χρονος εισήλθε σε κατάστημα πώλησης ειδών τηλεφωνίας και αφαίρεσε από συρτάρι γραφείου το χρηματικό ποσό των (155) ευρώ.
Κατά τη διαφυγή του, έγινε αντιληπτός από υπάλληλο του καταστήματος, τον οποίο απείλησε, προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία.
Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντόπισαν άμεσα τον 32χρονο στην πόλη των Ιωαννίνων και τον συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας προέκυψε επίσης ότι ο 32χρονος εμπλέκεται και στις παρακάτω υποθέσεις κλοπών που έγιναν στην πόλη των Ιωαννίνων:
κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως 04-09-2016, αφαίρεσε από είσοδο πολυκατοικίας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο
μετά τα μεσάνυκτα της 04-09-2016, αποπειράθηκε να διαρρήξει παντοπωλείο
το μεσημέρι της 06-09- 2016, εισήλθε σε κατάστημα πώλησης ειδών λαϊκής τέχνης και αφαίρεσε κοσμήματα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κλεμμένο χρηματικό ποσό, τα κλεμμένα κοσμήματα, μία καρτέλα που περιείχε (10) ναρκωτικά χάπια και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επίσης, το κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο, βρέθηκε χθες (05-09-2016)  εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]