ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τσίπρας: Τέρμα οι αεριτζήδες! - Σε ευπαθείς ομάδες τα 246 εκατ. ευρώ

Αναφορά στο θέμα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού. Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της επιθεώρησης των έργων της Ολυμπίας Οδού, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως τα 2/3 του τιμήματος των τηλεοπτικών αδειών, καθώς και το υπόλοιπο 1/3 έως το τέλος του 2017, θα διατεθούν σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Ειδικά για το υψηλότατο τίμημα που καταβλήθηκε, ο κ. Τσίπρας είπε ότι αν ήταν 10 οι άδειες επι τρία εκατομμύρια το δημόσιο θα έβγαζε 30 εκατομμύρια ενώ τώρα έβγαλε 246.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα ότι πρέπει όλοι να παραδεχθούν ότι πρέπει να μπουν κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να υπάρξει συναίνεση με την συγκρότηση του ΕΣΡ. «Καλώ τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να συναινέσαι γιατί μόνο αυτοκαταστροφική είναι η στάση του», είπε.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και ικανοποίηση του αισθήματος δικαίου από τις εξελίξεις. «Δεν μπορεί να δίνεται η εντύπωση ότι για κάποιους υπάρχει υψηλή φορολογία και για κάποιους να παίρνουν δάνεια με αέρα. Τέρμα οι αεριτζήδες. Τέρμα κάποιοι που ήταν πιο ευνοημένοι από άλλους», είπε επίσης ο πρωθυπουργός.
πηγη newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]