Συνελήφθη 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, συνεργός σε υπόθεση ληστεία σε βάρος 54χρονης στην Ζάκυνθο

Συνελήφθη 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, συνεργός σε υπόθεση ληστεία σε βάρος 54χρονης
 στην Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκε επιπλέον μια υπόθεση κλοπής σε Ιερό Ναό

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλήθος κοσμημάτων και χρυσαφικών

Στο πλαίσιο των ερευνών για την πλήρη διαλεύκανση υπόθεσης ληστείας σε βάρος 54χρονης ημεδαπής (σχετικό το από 17-09-2016 Δελτίο Τύπου), συνελήφθη το Σάββατο (17-09-2016) το απόγευμα στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου και ο τρίτος δράστης, ο οποίος αναζητούνταν.

Πρόκειται για έναν 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος μαζί με δύο ημεδαπούς συνεργούς του, την Παρασκευή (16-09-2016), το μεσημέρι στην περιοχή του Βανάτου Ζακύνθου, έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού -αρχικά- ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και σωματική βία την 54χρονη, στη συνέχεια αφαίρεσαν, από χώρους της κατοικίας της, το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ και χρυσαφικά συνολικής αξίας (10.000) ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 23 ετών, είχαν συλληφθεί –άμεσα- τις πρώτες πρωινές ώρες το Σάββατο (17-09-2016) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε).

Από την εξέλιξη της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι οι τρείς συλληφθέντες εμπλέκονται ακόμη σε μία περίπτωση κλοπής, το χρονικό διάστημα από 02 έως 03-07-2016, σε Ιερό Ναό στο Βασιλικό Ζακύνθου, όπου είχαν αφαιρεθεί φύλλα χρυσού- τάματα.

Κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων ερευνών βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν, τα χρυσαφικά και (36) φύλλα χρυσού- τάματα, που είχαν αφαιρεθεί, από τη ληστεία σε βάρος της 54χρονης και την κλοπή στον Ιερό Ναό, αντίστοιχα, (13) κινητά τηλέφωνα καθώς και άλλα αντικείμενα.

Η προανάκριση, που πραγματοποιείται από Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Οι τρείς συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, με τις κατηγορίες της ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της νομοθεσίας περί όπλων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]