Ο Δημήτρης Γράβαλος στον Ερμή 1877


Ο Δημήτρης Γράβαλος στον Ερμή 1877
Με ενθουσιασμό, πίστη και αποφασιστικότητα στο να δημιουργήσει ένα αθλητικό μοντέλο που θα οδηγήσει τον κλασικό αθλητισμό σε μία νέα εποχή, μπαίνει στην αθλητική περίοδο 2016-2017 ο Ερμής 1877, ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας που έχει επαναδραστηριοποιηθεί από το 2014 βάζοντας σε προτεραιότητα την ανάπτυξη των αθλημάτων του στίβου και του δρόμου.
Με βάση αυτό το μοντέλο οι πρώην πρωταθλητές θα είναι στο επίκεντρο και θα είναι η πρώτη φορά που με την ολοκλήρωση της αθλητικής τους καριέρας θα υπάρχει επόμενη μέρα, αφού μέσω του Ερμή θα μπορούν να βρουν τον ρόλο τους για να συνεχίσουν να είναι μέλη της αθλητικής οικογένειας και να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες με τα νέα παιδιά που θα τους διαδεχθούν.
Έτσι λοιπόν ο Δημήτρης Γράβαλος, είναι ο πρώτος πρωταθλητής που ο αθλητικός σύλλογος Ερμής 1877 ανακοινώνει με χαρά και τιμή πως από σήμερα εντάσεται στην οικογένεια του Ερμή, αναλαμβάνοντας μέντορας στο αγωνιστικό και το προαγωνιστικό τμήμα στίβου αλλά και την ακαδημία του συλλόγου, έχοντας ως βάση του τα αθλητικά κέντρα του Ερμή σε Θέρμη και Καλαμαριά.
Ο 32χρονος Δημήτρης Γράβαλος, γέννημα-θρέμμα Καλαμαριώτης και με 15ετή θητεία στις εθνικές ομάδες στίβου, είναι ο κορυφαίος Έλληνας 400άρης της τελευταίας δεκαετίας, 15ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στα 4x400μ., 6ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής παίδων το 2001 στα 400μ., 1ος Πρωταθλητής Ευρώπης εφήβων το 2003 στα 400μ., 4ος Πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 στα 400μ., 3ος Μεσογειονίκης το 2009 στα 4x400μ., 3ος Μεσογειονίκης το 2013 στα 4x400μ. και 4ος στην Ευρωπαϊκή Superleague το 2010 στα 400μ.
Πούλιος: «Μεγάλη μας τιμή να έχουμε τον Γράβαλο»
«Για τον Ερμή είναι πολύ μεγάλη τιμή και σπουδαία υπόθεση που θα έχει τον Δημήτρη Γράβαλο ως μέντορα για τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου και του προαγωνιστικού τμήματος, αφού με την τεράστια εμπειρία αλλά και τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, είναι μία μοναδική ευκαιρία για όλα τα μέλη των τμημάτων του Ερμή στην Θέρμη και την Καλαμαριά, ώστε να λάβουν τα κατάλληλα μηνύματα, να πάρουν τις σωστές βάσεις και να βρουν τον δρόμο της εγγυημένης επίτευξης των στόχων τους», δήλωσε ο Μάρκος Πούλιος, υπεύθυνος των τμημάτων κλασικού αθλητισμού του Ερμή, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συνεργασίας.
Άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία του Ερμή
Η αθλητική ακαδημία του Ερμή 1877 ξεκινάει από σήμερα για την περίοδο 2016-2017 με την λειτουγία του πρώτου τμήματος στο Καυτανζόγλειο υπό την ευθύνη της Μαρίας Πάνου, ενώ από την επόμενη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει και το τμήμα Θέρμης-Καλαμαριάς υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Γράβαλου.
Την ευθύνη του προγράμματος της ακαδημίας έχει ο Μάρκος Πούλιος σε συνεργασία με τους προπονητές του συλλόγου. Ο Μάρκος Πούλιος ως υπεύθυνος των τμημάτων κλασικού αθλητισμού θα παρακολουθεί και θα αξιολογεί την πορεία των παιδιών του προαγωνιστικού για την σωστή επιλογή του αγωνίσματος, αλλά και την προαγωγή τους στο αγωνιστικό τμήμα.
Εγγραφές στην αθλητική ακαδημία του Ερμή για όλα τα τμήματα γίνονται:
α) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου info@ermis1877.gr αποστέλλοντας το σχετικό μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρέχοντας ταυτόχρονα τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, στοιχεία επικοινωνίας).
β) στο τηλέφωνο της γραμματείας 6970 011 656 (κα Ρούλα Νικολάου), καθημερινά από 10πμ έως 1μμ και από 5μμ έως 8μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]