14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών-

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων συμμετέχουν στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Η Λαμπαδηδρομία έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και να ηχήσει το μήνυμα της προσφοράς σε όλη την Ελλάδα.

Η Φλόγα της Αγάπης θα περάσει από την πόλη μας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016.

Θα ξεκινήσει από το ιστορικό γεφύρι της Άρτας και θα καταλήξει στο Εκθεσιακό Κέντρο “Κ. Βάγιας”, όπου θα υποδεχτούμε τη φλόγα με παράλληλες εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν στις 20:00.

Οι διαδρομές της Φλόγας στο Δήμο μας θα είναι δύο:

Α) Λαογραφικό Μουσείο Άρτας (Γέφυρα) – Θειακογιάννη – Αλ. Ζάρα – Κομμένου – Ορλάνδου – Παντοκράτορος – Σκουφά – Άγιος Γεώργιος – Κρυστάλλη – Περιφερειακή Οδός – Εκθεσιακό Κέντρο “Κ. Βάγιας”.

Β) Λαογραφικό Μουσείο Άρτας (Γέφυρα) – Θειακογιάννη – Περιφερειακή Οδός – Εκθεσιακό Κέντρο “Κ. Βάγιας”.

Σε αυτή την εκδήλωση αγάπης είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, ατομικά ή ομαδικά (σχολεία, ομάδες μαθητών – φοιτητών, ομάδες ποδηλάτων, αθλητικοί όμιλοι και σωματεία, μορφωτικοί, πολιτιστικοί, επαγγελματικοί και άλλοι σύλλογοι, λοιποί φορείς κ.τ.λ.).

Δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες:
Τηλ. 2681400356
Ε-mail: sea.arta@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]