ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Οι 100 Κιθάρες επιστρέφουν στο Ηρώδειο με τους String Demons !


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"100 ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ"
"ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016
Στις 28 Ιουλίου του 2004, χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ανέβηκαν στην σκηνή του Ηρωδείου 156 κιθαριστές για να πραγματοποιήσουν μία τρέλα, ένα πείραμα που δεν είχε προηγούμενο! Το πείραμα εκείνο πέτυχε!
Δώδεκα χρόνια μετά η Ελλάδα δεν είναι ίδια!
Το 2004 που η Ελλάδα ήταν στα καλύτερά της, τότε που ανυποψίαστοι παίζαμε στο Ηρώδειο για την ιδέα της μουσικής, δεν είχαμε φανταστεί πως σήμερα, 12 χρόνια μετά, θα επαναλαμβάναμε αυτήν τη συναυλία υποψιασμένοι και συσπειρωμένοι πλέον για μια άλλη Ιδέα, για την πατρίδα μας, για την Ελλάδα!
Πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ ξεκάθαρο! Η συγκεκριμένη συναυλία έχει τεράστιο συμβολισμό για όλους μας!
Η συναυλία αυτή δεν γίνεται ούτε για τη δόξα, ούτε για το χρήμα, ούτε για την καριέρα! Στη σημερινή Ελλάδα δε μας επιτρέπεται κάτι τέτοιο!
Οι 300 νέοι άνθρωποι που θα ανέβουν στη σκηνή του Ηρωδείου δεν θα είναι μόνο κιθαριστές, μουσικοί και τραγουδιστές, θα είναι το Ελληνικό "El Sistema", θα είναι Έλληνες που παίζουν για την ωραιότερη χώρα του κόσμου, που παίζουν γιατί θέλουν να την κρατήσουν ζωντανή, που παίζουν γιατί θέλουν να μείνουν εδώ, να παλέψουν για να γυρίσει αυτή η χώρα σελίδα το συντομότερο!
Όσοι έρθουν στο Ηρώδειο στις 16 Σεπτεμβρίου, να είναι προετοιμασμένοι πως δε θα ακούσουν απλώς μια μεγάλη συναυλία, να είναι προετοιμασμένοι να ζήσουν μια μεγάλη γιορτή για την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]