(ΗΠΕΙΡΟΣ)Δράση στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας για την ανακύκλωση των παλιών ηλεκτρικών συσκευών


Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015, 10:00-16:00 θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας, ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις για την ανακύκλωση παλιών ηλεκτρικών συσκευών στα πλαίσια του έργου LIFE INFOCYCLE.
Τι περιλαμβάνουν οι δράσεις; 
Οι πολίτες της Ηγουμενίτσας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν γιατί και πώς να διαχειρίζονται με ορθό περιβαλλοντικά τρόπο τις παλιές συσκευές τους και να γνωρίσουν από κοντά πώς γίνεται η επεξεργασία των αποβλήτων ηλεκτρικών συσκευών. Στο σημείο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο trailer, το εσωτερικό του οποίου θα αναπαριστά πραγματικό χώρο σε μονάδα επεξεργασίας. Θα υπάρχει ειδικός πάγκος εργασίας με όλο τον απαραίτητο για την απορρύπανση οθονών τηλεόρασης και υπολογιστή εξοπλισμό, ενώ εκπρόσωπος της Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ θα δείχνει τη διαδικασία. 
Οι πολίτες που θα παρευρεθούν στις δράσεις θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην κλήρωση για δύο ποδήλατα, απαντώντας σε τρεις απλές ερωτήσεις. Επίσης, θα δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα για επί τόπου συγκέντρωση συσκευών, καθώς στο σημείο θα υπάρχει container, όπου θα μπορούν να φέρουν τις παλιές τους συσκευές. 
Στις δράσεις θα πρωταγωνιστεί ο ήρωας της καμπάνιας, ο «τηλεορασούλης», ο οποίος θα προτρέπει τους πολίτες να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στις χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο LIFE INFOCYCLE μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου www.infocycle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]