ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΗΠΕΙΡΟΣ)Αρτα:Επαναλειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής(photos)



Μετά από χρόνια, επαναλειτουργεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Άρτα (parking εκθεσιακού χώρου), μετά την ολοκλήρωση των  απαραίτητων εργασιών  που πραγματοποιήθηκαν. Στην επαναλειτουργία του πάρκου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Γιώργος Πανέτας, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Αρταίων κ. Φωτεινή Μπούκα και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου κ. Κώστας Βήχας, καθώς και μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας, συνοδευμένοι, από τους δασκάλους τους.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο του κυκλοφοριακού  πάρκου  και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για τους κανόνες οδήγησης και τη σημασία και επεξήγηση των σημάτων κυκλοφορίας.

Ο Δήμος Αρταίων, με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Άρτας, θα καταρτίσει  πρόγραμμα  επίσκεψης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής,  για όλα τα σχολεία της περιοχής, προκειμένου οι μαθητές να αποκτήσουν σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, αλλά και για τους πολίτες, οι οποίοι θα θέλουν να το επισκεφθούν. Να σημειωθεί ότι στο χώρο του πάρκου θα διατίθενται  ποδήλατα, άλλα εκπαιδευτικά οχήματα και ενημερωτικά φυλλάδια, έτσι ώστε οι επισκέπτες να έχουν άμεση επαφή με το αντικείμενο.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε ένα χώρο, όπως είναι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στους δημότες της Άρτας και στα σχολεία της περιοχής, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν και να το χρησιμοποιήσουν. Καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες εργασίες όπως, καθαρισμό του χώρου, αποκατάσταση της περίφραξης σε μέρη που ήταν κατεστραμμένη, επισκευή του φωτισμού, παροχή πόσιμου νερού, χρωματισμό των σημάνσεων και περισυλλογή των κομμένων κλαδιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση των εργασιών, προκειμένου  το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής  να επαναλειτουργήσει».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]