ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το “υποτίθεται καθαρό” είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο, έτσι δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε η και να αμελούμε, εν όψει της ανοιξιάτικης περιόδου, ότι η ανάγκη για καθαρισμό των ινωδών επιφανειών (χαλιά-μοκέτες, σαλόνια, στρώματα κλπ) δεν είναι μόνον θέμα αισθητικής αλλά και υγείας.

Θα πρέπει να επισημανθεί, ότι λόγο των καταστάσεων υπήρξε έξαρση στο επάγγελμα της αυτοαπασχολούμενης καθαριότητας , με την ενασχόληση ατόμων  που προσφέρουν υπηρεσίες , χωρίς να γνωρίζουν ή και να εξασκούν ‘‘νόμιμα’’ το επάγγελμα. Οι καταναλωτές  θα πρέπει να είναι  επιφυλακτικοί, σε τηλεφωνικές προτάσεις για δωρεάν “πλύσιμο ενός χαλιού” για διαφημιστικούς λογούς αλλά και στις περιπτώσεις που “άγνωστοι με τον καθαρισμό ” προσπαθούν να σας προσφέρουν “φτηνές υπηρεσίες” οι οποίες σας κοστίζουν αργότερα πολύ ποιο ακριβά, ακόμα και με  καταστροφές σε χαλιά.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων ”Η Αττική” θέλοντας να σας προφυλάξει καταναλωτές επισημαίνει στο Tapitokatharistes.gr , το τι πρέπει να προσέξουν όσον αφορά την επιλογή του σωστού Ταπητοκαθαριστηρίου.

Πάντα έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά που μας έχουν μεταφέρει με γνώσεις τους οι προηγούμενες γενιές, ακόμη και στον καθαρισμό των χαλιών. Η συμβατική καθαριότητα, ή ο συμβατικός τρόπος που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την καθαριότητα των χαλιών και γενικά του σπιτιού μας όπου βιώνουμε την καθημερινότητα μας, ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Προσοχή λοιπόν στην ερεύνα αγοράς για την Ανοιξιάτικη καθαριότητα με τις οικονομικότερες λύσεις στον καθαρισμό των ινωδών επιφανειών (χαλιά-μοκέτες, σαλόνια, στρώματα κλπ)

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “Καθαρούς Εσωτερικούς Χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων .Η ανάγκη μέριμνας για την υγεία, μέσα από την  διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στο Εσωτερικό Περιβάλλον, έχει σαν αποτέλεσμα την Υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων , κάνοντας λελογισμένη χρήση στις ποιοτικά προσαρμοσμένες Bio-Εφαρμογές Διαχείρισης των Εσωτερικών Χώρων.

Η αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών έχθρων), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της“ εσωτερικής επιμόλυνσης’’.

Η χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε όλους τους τομείς του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου των κατοικιών, δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη εφαρμογής αντιρρυπαντικών τεχνολογιών και μεθόδων, για την εξουδετέρωση των “μολυσματικών παραγόντων μαζί με τα τοξικά τους προϊόντα” ,ώστε να αποτελεί «ασπίδα» προστασίας για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Η ανοδική πορεία των εναλλακτικών προγραμμάτων απορρύπανσης εξυγίανσης και απολύμανσης , για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”, έχουν ως στόχο την χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού, ώστε να συμβάλλουμε στην Οικονομία από Ενεργειακές Σπατάλες αλλά και στην Προστασία του Περιβάλλοντος. Οι Bio-εφαρμογές καθαρισμού με απορρύπανση, εξυγίανση και απολύμανση, γίνονται με εξειδικευμένες μεθόδους, επιμελημένων αντιρρυπαντικών προγραμμάτων προηγμένης τεχνολογίας, δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους.

Για εσάς που δεν επιθυμείτε να δώσετε τα χαλιά σας για πλύσιμο και φύλαξη, αλλά και σε σας που έχετε κάνει ένα απλό καθαρισμό στρωμάτων, ή απεντόμωση για ακάρεα, κοριούς, ψύλλους, η μυοκτονία στους εσωτερικούς χώρους, ζητήσετε στο 2104829839 να ενημερωθείτε για τις Bio-εφαρμογές με απορρύπανση και εξυγίανση και απολύμανση (Bio-decontamination), ώστε να αποφευχθεί μια νέα εσωτερική επιμόλυνση.

Πηγή:cleaningnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]