(Ηχητικό ντοκουμέντο) Χρυσαυγίτες δύο μέρες μετά τη δολοφονία Φύσσα: «Τραγούδα τώρα π..στη απο εκεί που είσαι»

Δυο νέες τηλεφωνικές συνομιλίες του σωματοφύλακα του Ν. Μιχαλολιάκου και μέλους της ΚΕ της Χρυσής Αυγής, Σωτήρη Δεβελέκο που βρίζει χυδαία τον δολοφονηθέντα Π. Φύσσα φέρνει στη δημοσιότητα ο ραδιοφωνικός σταθμός στο Κόκκινο.  
ακούστε το εδώ

1 σχόλιο:

  1. Έλεος με τον Φύσσα...

    Βρέθηκε ένας ανεγκέφαλος πρώην κομμουνιστής και τον μαχαίρωσε και ξεκίνησε με πλήρη επιτυχία η φάρσα της ηρωοποίηση του θύματος.

    Πλατεία τον κάνανε, οδό του δώσανε, μνημείο τοy στήσανε, ενός λεπτού σιγή κρατήσανε στη βουλή, συλλυπητήρια μετά δακρύων εστάλησαν από τον Μέγα Πρόεδρο Παπούλια και πάει λέγοντας επειδή απλά ανήκε στον "προοδευτικό" χώρο της αριστεράντζας.

    Τα δυο δυο παλικάρια που τα έχετε ως φόντο στην φωτο σας, δεν τα γέννησαν μάνες; Κι' αυτούς, κομμουνιστές του φάγανε, αλλά έτυχε να είναι απ' την ...άλλη μεριά. Έχω κι' εγώ στη διάθεσή μου συνομιλίες κομμουνιστών όπου 20 ΠΑΜίτες κρατούσαν δεμένα τα κρουαζερόπλοια στον Πειραιά και δεν βρέθηκε κανείς να τους ενοχλήσει....

    Αν έχετε σκοπό να κάνετε δημοσιογραφία να μας το πείτε για να σας παρακολουθούμε. Αν όχι, πείτε μας να πατήσουμε delete ...

    http://gianniotis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]