Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης, ως Ξεδίπλωμα Ταλέντων, Κόντρα στην Ανεργία.

Αναρτιόμαστε, γιατί κάποιες φορές οι ταινίες πρέπει να περνούν μηνύματα, από της κρυφές πτυχές της κοινωνικής πραγματικότητας.  Μήπως γιατί με την ‘‘ανοιχτή φαντασία’’ οι σκέψεις γίνονται εικόνες, οι οποίες  ως μαγείας ‘‘ πετούν ’’ μακριά και εξαφανίζονται, λες καιαπαγορεύεται να σκέφτεσαι ελεύθερα;
Στην κοινωνία μας, σε μεγάλο βαθμό προωθείται ο παπαγαλισμός και η αντιγραφή και όχι η καινοτομία μέσα από την έρευνα και η δημιουργικότητα.
Σε αντίθεση με την ‘‘ παγκοσμίου επίπεδου εξουσία’’, όπου επιθυμεί να εκπαιδεύει ‘‘πιόνια», τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενημέρωσης , Ξεδιπλώνουν Ικανά Ταλέντα που μετά την εκπαίδευση, κάνουν την διαφορετικότητα σε κάθε τομέα.
Όταν η αντίδραση γίνεται υπαρκτή με ενίσχυση της δημιουργικότητας, τόσο περισσότερο μειώνετε  η πλήρης εξάρτηση των πολιτών από την  ‘‘ρομποτοποίηση’’ .
Η προσπάθεια των Σεμιναρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Ενημέρωσης,στοχεύουν στην ενίσχυση των ταλέντων, τα οποία αν δεν αξιοποιηθούν θα χαθούν. Όταν τα ταλέντα βοηθηθούν και βγάλουν προς τα έξω τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν μέσα τους, τότε η εγρήγορση της λογικής τους μαζί με την ελεύθερη φαντασία τους, θαμετουσιωθούν σε καινοτόμους πράξεις.
Η απάντηση στα  ‘’διεθνή κέντρα διαχείρισής’’, είναι το Αυθόρμητο Ξεδίπλωμα των Ικανών Ταλέντων, όπου μπορεί να γίνει ησύγχρονη ” βαριά βιομηχανία” της χώρας, ως μοχλός ανάπτυξης ,κόντρα στην ανεργία, δίνοντας προοπτική και σε άλλους ανέργους , ώστε να μην αποτελούν ομολογουμένως ‘’τα θύματα της παγκόσμιας διαπλοκής’’.
Η  αύξηση των ιών και των βακτηρίων, αλλά και η αύξηση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς), δημιουργεί την ύπαρξη μιας αυξανόμενης ανάγκης, για να κρατήσουμε το εσωτερικό περιβάλλον μας καθαρό και υγιεινό.
Ωστόσο, η αύξηση της ανθεκτικότητας των μαζί με την επιδείνωση της κατάστασης του περιβάλλοντός, μας ‘‘υπογραμμίζουν’’ επίσης την επείγουσα ανάγκη ώστε να χρησιμοποιούμε, επαγγελματικές μεθόδους, με ασφαλή υλικά που να είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Ένας λοιπόν λόγος παραπάνω για την συμβολή του Συμβούλου Διάγνωσης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου. Οι Ασφαλείς Bio-εφαρμογές του Green Services, είναι μια νέα μεθοδολογία  που αναπτύχθηκε για αυτές τις ανάγκες.
Τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης και Ενημέρωσης υποστηρίζονται από το Green Services, αλλά Επιδοτείται  και από το πρόγραμμα Ανταμείβομαι. Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στο e-mail: info@klintec.gr η να καλέσουν στα τηλέφωνα  2104829839, 6932245887.
Πηγή:cleaningnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]