ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το πείραμα με την ΕΡΑ Σπορ

radiofonoΤην ώρα που οι νέοι φωστήρες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισαν να καταργήσουν το αθλητικό ραδιόφωνο, πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ καταφέρνουν και κρατούν ζωντανή, έστω και μέσω Ιντερνετ, την παλιά ΕΡΑ Σπορ .Έχει ενδιαφέρον η προσπάθεια των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ που καταφέρνουν και κρατούν ζωντανή, έστω και μέσω Ιντερνετ, την παλιά ΕΡΑ Σπορ την ώρα που οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ αποφάσισαν να καταργήσουν το αθλητικό ραδιόφωνο στον νέο τους προγραμματισμό. 
Την περασμένη εβδομάδα έσπασαν τα νούμερα ακροαματικότητας. Περισσότεροι από 200.000 φίλοι του ποδοσφαίρου συνδέθηκαν στο ertopen.com ή «καρφώθηκαν» στα ραδιόφωνά τους μέσω των περιφερειακών σταθμών για να ακούσουν την εκπομπή «Μικρόφωνο στα γήπεδα», με συντονιστή τον Κώστα Μότση και σε ρόλο «γκεστ σταρ» τον παλαίμαχο πια, μεγάλο ραδιοφωνάνθρωπο Ηρακλή Κοτζιά.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή η διαδικτυακή ΕΡΑ Σπορ ξεκινά από τις 3 μετά το μεσημέρι με συνδέσεις σε όλα σχεδόν τα γήπεδα της Ελλάδας. Ακολουθεί από τις 8 το βράδυ το «Τρίτο ημίχρονο» με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά και η εκπομπή κρατάει ως τα μεσάνυχτα.
Όλα αυτά, επαναλαμβάνω, την ώρα που οι νέοι φωστήρες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισαν να καταργήσουν το αθλητικό ραδιόφωνο, που τουλάχιστον στις μέρες τις δικές μου ήταν η μόνη δραστηριότητα (μαζί με τη Eurovision) που όχι απλώς έφερνε έσοδα, αλλά κέρδη σε μια ΕΡΤ που είχε μάθει μόνο να ξοδεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]