ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αναβαθμισμένη Καθαριότητα για Υγεία – Οικονομία – Περιβάλλον

Η  καλή υγεία της  κατοικία μας, ως ‘‘ζωντανός οργανισμός’’, χρειάζεται φως, καθαρό αέρα και περιποίηση για να μπορεί να εξασφαλίζει και τη δική μας υγεία. Οι χώροι όπου ζούμε, εργαζόμαστε, δημιουργούμε, διασκεδάζουμε πρέπει, να διευκολύνουν χωρίς να επιβαρύνουν την καθημερινότητά μας, να είναι βιώσιμοι και φιλικοί προς όλους.

Όταν πραγματικά πιστέψουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινάει μέσα από τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε, η προσπάθεια της ποιοτικής αναβάθμισης στον τρόπο του να ζούμε καλυτέρα, πρέπει να αποτελεί τον κεντρικό άξονα κάθε εφαρμοζόμενης πολιτικής. Αυτό όμως δεν αρκεί. Στην Υποστήριξη μιας Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης πρέπει να συμμετέχουμε όλοι ώστε να επιτευχθεί με τον καλύτερο αποδεκτά τρόπο η κάθε αντιμετώπιση.
Αναπτύσσοντας περιβαλλοντική και οικολογική συνείδηση, υιοθετούμε μια φιλική προς το περιβάλλον στάση ζωής, κάνουμε λελογισμένη χρήση στις ποιοτικά προσαρμοσμένες Bio-Εφαρμογές Διαχείρισης των Εσωτερικών Χώρων. Εφαρμόζουμε Εναλλακτικές Διαχειριστικές εφαρμογές ενός Εξελισσόμενου Εσωτερικού Περιβάλλοντος – Ενεργειακά και Περιβαλλοντολογικά - με στόχο την αξιοποίηση μιας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερης πραγματοποίησης τους. Αλλάζουμε νοοτροπία!
Η καθαριότητα, πέρα από τον αναβαθμισμένο ποιοτικά και αισθητικά τρόπο να ζεις,  είναιδείκτης πολιτισμού των ανθρώπων που δείχνουν ότι σέβονται τη δημόσια υγεία. Είναι δε και θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, η προστασία της Δημόσιας Υγείας από τους¨εχθρούς της¨, γι’ αυτό η λήψη μέτρων πρόληψης είναι απαραίτητη, από όλους μας-Πολίτες και Πολιτεία !
Η αποτελεσματική συντήρηση των εσωτερικών χώρων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την “ εσωτερική επιμόλυνση”τα  περριτώματα των ακάρεων της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) , το άκαρι της ψώρας, τα σαπροφάγα  ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ ,  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, αλλά και για την προεργασία στους απρόσκλητους φίλους μαςπροσφέρει πολλαπλά οφέλη .
Με την υποστήριξη μιας ολοκληρωμένης ορθολογικά παροχής των Bio-Εφαρμογών Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων, για μιαισορροπημένη καθαριότητα, βοηθάμε στην μείωση του κόστους.
Αναβαθμισμένη Καθαριότητα και Υγεία :
  • Μείωση  των υγειονομικών δαπανών, από άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση, με χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια χρόνια και καρδιαγγειακά νοσήματα, που προέρχονται από τοεπιβαρυμένο εσωτερικό περιβάλλον.
  • Μείωση των αλλεργιών και άλλων αναπνευστικών παθήσεων, (πνεύμονες, άσθμα, βροχίτις, βήχας, ρινίτιδα, ιγμορίτιδα) που προέρχονται από την “ εσωτερική επιμόλυνση”
  • Μείωση των εισαγωγών σε νοσοκομεία.
Αναβαθμισμένη Καθαριότητα και Οικονομία:
  • Ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός βοηθά στην βελτιωμένη αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
  • Βελτίωση υλικοτεχνικής υποδομής (εξοπλισμό) με επενδύσεις , σε καθαρές –Ενεργειακά και Περιβαλλοντολογικά – μεθόδους καθαρισμού, αποδίδει άμεσα με κέρδος 1.034 € τον χρόνο.
  • Αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού με την ικανοποίηση των χρηστών, ώστε η σκληρή  εργασία να γίνεται Hooby, ανταποδίδει παραγωγικότερη εργασία και ποιοτικός καλύτερα αποτελέσματα, με το χαμηλότερο κόστος.
Αναβαθμισμένη Καθαριότητα και Περιβάλλον:
  • Επανασχεδιασμός του αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος (πράσινες προσόψεις, πράσινες ταράτσες, σκίαστρα αντί κλιματιστικών, βελτίωση ενεργειακής αποδοτικότητας των κτιρίων, αξιοποίηση με πράσινο και ενεργειακά φιλικές υποδομές, χρήση υλικών επένδυσης φιλικών προς το περιβάλλον κλπ.)
  • Ανακύκλωση – ως τρόπος ζωής – (εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος ανακύκλωσης για χαρτί, πλαστικό, γυαλί, ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες,)
  • Πράσινα απορρίμματα με μείωση παραγόμενων απορριμμάτων με ανακύκλωση στην πηγή , κομποστοποίηση , διαχείριση ειδικών οργανικών αποβλήτων – βιοαποδομήσιμων απορριμμάτων -με δυνατότητα μείωσης του όγκου, παραγωγής βιομάζας, ενέργειας ή κομπόστ.
Φυσικοί καθαριστές εναντία στους αόρατους εχθρούς:
  • Τα φυτά εσωτερικού χώρου ίσως να έχουν περιορισμένες απαιτήσεις σε φροντίδα και περιποίηση. Όταν όμως λειτουργούν ως συστήματα καθαρισμού και ανανέωσης του αέρα, αφού απελευθερώνουν οξυγόνο και δεσμεύουν διοξείδιο του άνθρακα, αλλά και την απαλλαγή του αέρα από πολλές βλαβερές χημικές ουσίες.
  • Σε περιόδους ζέστης δροσίζουν την ατμόσφαιρα, ενώ τα φύλλα τους φιλτράρουν την ενοχλητική σκόνη , λειτουργούν και ως ρυθμιστές της υγρασίας του εσωτερικού χώρου , αλλά  επιδρούν στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και στον στατικό ηλεκτρισμό.
Εμείς συνεχίζουμε με το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα , για βελτίωση των συνθηκών προστασίας της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους .
Πληροφορίες ζητήσετε μας στο email info@klintec.gr με πλήρη στοιχεία, η καλέστε στο 2104829839, 6932245887
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]