ΟΓΑ: Ξεκινά η διαδικασία χορήγησης των δελτίων κοινωνικού τουρισμού


Ξεκινά σήμερα από τον ΟΓΑ η διαδικασία χορήγησης των δελτίων κοινωνικού τουρισμού και των τριήμερων εκλογών.
Οι κληρωθέντες δικαιούχοι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τα δελτία κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών μέσω των Κ.Ε.Π. όλης της χώρας. Τα ονόματα όλων των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oga.gr και στα ΚΕΠ.

Η κλήρωση των δικαιούχων των Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας έγινε ηλεκτρονικά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη διαφάνεια.
Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δελτία κοινωνικού τουρισμού και των τριήμερων εκλογών μέχρι τις 31-03- 2014 και 31-12-2013 αντίστοιχα.
Για την παραλαβή των δελτίων κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίζουν:
α) αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής τους και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατήριο) ή
β) βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ - δελτίο αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατήριο).
Το φετινό πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας περιλαμβάνει:
1) Εξαήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 120.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.
2) Τριήμερες οργανωμένες εκδρομές (2 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ τουριστικά γραφεία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 10.000 άτομα,
συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.
3) Δωρεάν παροχή εισιτηρίων θεάτρου σε 100.000 δικαιούχους από τις 8 Ιουλίου έως τις 31-05-2014. Η διανομή δελτίων θα γίνει από τα ΚΕΠ και θα συνεχιστεί μέχρι εξαντλήσεώς τους.
4) Δωρεάν παροχή βιβλίων σε 300.000 δικαιούχους από τις 22 Ιουλίου έως τις 31-12-2013. Οι δικαιούχοι θα απευθύνονται στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία προκειμένου να κάνουν χρήση της παροχής.
Τα δελτία κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών του ΟΓΑ είναι αποκλειστικά προσωπικά και δεν παραχωρούνται με οποιοδήποτε τρόπο για χρήση από άλλο άτομο εκτός των δικαιούχων. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση τους από τρίτο πρόσωπο οι κυρώσεις θα είναι αυστηρότατες τόσο για τον ίδιο τον ασφαλισμένο όσο και για τον φορέα υποδοχής (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]