ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Χαμένοι και κερδισμένοι




Σοβαρές ανακατατάξεις φέρνει και στη Νέα Δημοκρατία ο πρόσφατος ανασχηματισμός. Όπως όλα δείχνουν οι επιλογές του Σαμαρά για την κυβέρνηση θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο και στο νομό μας. Εμφανώς χαμένος ο αυτοαποκαλούμενος ως "εργατικός" Σταύρος Καλογιάννης που έχασε τη θέση του παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις για έναρξη των έργων στην Ιόνια Οδό. Εδώ γελάμε βέβαια γιατί ο έτερος υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας απέδειξε στην πράξη ότι ήταν εργατικός γιατί έφερε εις πέρας τη σύμβαση με τον αγωγό TAP και φυσικά κράτησε την υπουργική του καρέκλα.
Ο Κώστας Τασούλας από την άλλη που έχει περάσει ένα δραματικό πρώτο χρόνο εκτός κυβέρνησης, πήρε μία ανάσα από τη θέση του επικεφαλής στο Ίδρυμα Καραμανλή, Βέβαια πολλοί λένε ότι η ανάσα αυτή δεν είναι παρά συνταξιοδότηση. Ο ίδιος πάντως ο Τασούλας μάλλον έχει ακόμη πείσμα και πρόσφατα μέσω τηλεοπτικής εκπομπής δήλωσε ότι όσα είπε ο Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου τα πιστεύει η μισή Ελλάδα. (Αλήθεια εκεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ ακούνε τίποτα ή ακόμη ψάχνουν να βρουν τον Γραμματέα;)
Χωρίς πρόβλημα φυσικά ή Άννα Μισέλ που διατήρησε τη θέση της εκπροσώπου στο κόμμα αν και όλοι θυμούνται την ηχηρή απουσία της στην κρίση για την ΕΡΤ όταν δεν είχε βγει να πει το παραμικρό. Και φυσικά ούτε λόγος για υπουργοποίησή της αφού η μόνη θέση που θα μπορούσε να πάρει αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν έμεινε κενή, Αν όμως είχε βγει στα δύσκολα όπως ο Άδωνις να στηρίξει τότε τα πράγματα μπορεί να ήταν καλύτερα για αυτήν.
Ασφαλώς εκτός συναγωνισμού κινείται ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης που όλοι θέλουν να τον πλησιάσουν για να κερδίσουν κάτι από την εύνοια του.
Το Γιαννιώτικο Λαβράκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]