Οικονομικές λύσεις με Προηγμένη Καθαριότητα για Προάσπιση της Υγείας.


Όπως όλοι γνωρίζουμε η Υγεία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, σύμφωνα με το σύνταγμά μας, αλλά και η γνώση για τους ¨εχθρούς¨ της είναι απαραίτητη η λήψη μέτρων για την προστασίας της. Η υγιεινή του εσωτερικού περιβάλλοντος μελετάται παγκοσμίως στα πλαίσια της πρόληψης για προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Τα τρία τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερικής επιμόλυνσης”, αφενός  μεν διότι είμαστε φιλοξενούμενοι του για περισσότερο χρόνο, αφ’ ετέρου δε διότι τα χαλιά έχουν επιβαρυνθεί κατά πολύ περισσότερο, όχι μονό από την χρήση, την αιθαλομίχλη, ή την αφρικανική σκόνη, αλλά και λόγω των Οικονομικών από τα έξοδα θέρμανσης.
Πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές ότι η Επαγγελματική εφαρμογή απορρύπανσης,προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο χαλί, αλλά και στην υγεία με την μείωση της από  τους“ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites), αλλά και το  ότι ένας χρωστικός λεκές  δεν είναι επικίνδυνος για την υγειά τους.
Εξασφαλίστε έκπτωση με κέρδος το 50% για επαγγελματικό πλύσιμο στα χαλιά σας,
Η προσπάθεια μας για την Ανάδειξη της Επαγγελματικής Διαχείρισης αυτών των προγραμμάτων, σε επίπεδο υπηρεσιών με Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού, στηρίζεται από την ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων μιας πλήρους ενημέρωσης στην εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.
Επενδύουμε στην Δωρεάν Επιτόπια Συμβουλευτική Ενημέρωση των καταναλωτών, στο Τηλ. 2104829839 – Κιν. 6932245887 e-mail:info@klintec.gr.
Η ύπαρξη των Εναρμονισμένων Οικονομικά Εναλλακτικών Λύσεων Καθαριότητας για ένα Υγιεινό Περιβάλλον είναι ένα κίνητρο για τους καταναλωτές που δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν.
Αναλαμβάνοντας δράση, μέσα από το πρόγραμμα του Απορρυπαίνω Εξυγιαίνω Εξοικονομώ, δίνουμε Οικονομικές λύσεις για την Προαγωγή Καθαριότητας και Προάσπιση της Υγιεινής , με Ειδικά προγράμματα Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για Εσωτερικούς Χώρους.
Τα κίνητρα που έχουμε εξασφαλίσει για στους καταναλωτές βοηθούν ώστε να μπορούν να προασπίσουν τη Υγιεινή του εσωτερικού περιβάλλοντος, γιατί με τις Bio-Εφαρμογές Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Αναζωογόνησης, στα στρώματα και το σαλόνι τους,*έχουν εξασφαλίσει έκπτωση με κέρδος το 50% για επαγγελματικό πλύσιμο στα χαλιά τους, από 13/05/2013 έως 30/07/2013 για Αττική, Εύβοια, Ρόδο, Κέρκυρα, Ορεστιάδα, κλπ
Σε όλα τα προγράμματα τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές, με βάση πάντα την εναρμόνιση των δαπανών με την διασφάλιση για παροχή ποιότητας των παρερχομένων υπηρεσιών, με υψηλότερη προστιθέμενη αξία.
Προσοχή: Ενεργή  συμβολή σε παρόμοιες παροχές μπορούν να έχουν όλοι , από τη συμμετοχή της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, των κυβερνητικών η μη-κυβερνητικών οργανισμών, συλλογών, σωματείων, ιδρυμάτων και φορέων,  με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π
Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]