ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ανταμείβομαι: Σπάστε τα δεσμά των 300 € και το φράγμα των 586€ .


Ανταμείβομαι: Σπάστε τα δεσμά των 300 € και το φράγμα των 586€ .
Ανταμείβομαι : Μια Πρόταση – Πρόκληση- Πρόκλησηβασισμένη σε ένα Επιχειρηματικό καινοτόμο πρόγραμμα , με νέες θέσεις συνεργασίας και ευκαιρίες για όλους τους νέους επιστήμονες Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος Πανελλαδικά.
● Η ανάγκη μέριμνας με ευαισθητοποίηση στις Περιβαλλοντικές Αλλαγές, για αναβάθμιση της ποιότητας των παρερχομένων υπηρεσιών στους  Εσωτερικούς Χώρους , μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για την αντιμετώπιση των ποικίλων προβλημάτων καθαριότητας και υγιεινής στους κατοικημένους χώρους, ανέδειξε την ύπαρξη υποστήριξης τους από έναν Επιστήμονα Διαγνώστη ( Cleaning Advisor ) για Ενημέρωση και Διάγνωση Προβλημάτων Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος  στους Εσωτερικούς Χώρους.

● Υποστηρίζουμε το επιχειρηματικό μας σχέδιο, μέσα από ανάπτυξη της Ενδο-επιχειρηματικότητας μιας Αναδυόμενης Επιχειρηματικής Δραστηριότητας Πολυτομεακής Δράσης, σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέεται στενά με την Πράσινη ζήτηση.
● Ανακαλύπτοντας την αξία του Ανταμείβομαι , σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε ‘‘Επενδύσεις σε Ανθρώπινο Δυναμικό’’ για Νέες θέσεις συνεργασίας , χωρίς κεφάλαιο και επιχειρηματικό ρίσκο-κίνδυνο, μέσα από τον Θεσμό της Χορηγίας του( Sponsoring ), με επιχειρήσεις- εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τομείς  Υγειονομικών και Περιβαλλοντολογικών Εφαρμογών.
● Το Επιχειρηματικό μας Πλάνο είναι προσαρμοσμένο στις  καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες , με ΕπιδοτούμεναΕπιμορφωτικά Σεμινάρια υγειονομικών και περιβαλλοντολογικών εφαρμογών, προσαρμόζεται δε και σε προγράμματα αναπτυξιακών δράσεων του  ΕΣΠΑ , αλλά και σε προγράμματα Επιχορηγήσεων.
Ανταμείβομαι : Ένα πρόγραμμα το οποίο δίνει την δυνατότητα  σε Νέους -Νέες Επιστήμονες, όπως Γεωπόνους–Τεχνολόγους  Γεωπόνους, Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Υγιεινολόγους, Χημικούς Περιβαλλοντολόγους, Μηχανικούς Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης – Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης,  με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα για αναζήτηση σε Νέους τομείς, με ‘‘ κάτι το διαφορετικό’’.
 Αυτή η σημαντική επιχειρηματική ικανότητα αποτελεί μία εναλλακτική και πιοΔημιουργικά Ελκυστική Επιλογή για την ανάδειξη και αξιοποίηση ταλέντων,ανταμείβοντας τα με το παραπάνω, χρηματικά και ηθικά, σε σύγκριση με τηνΕξαρτημένη Εργασία.
Απαραίτητα Προσόντα: Νέοι -Νέες από 25 ετών, Ανώτερης -Ανώτατης Εκπαίδευσης, με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο.
 Η μονή υποχρέωση Κοινωνικού Χαρακτήρα του Επιστήμονα Διαγνώστη θα είναι, η Παροχή Ενημέρωσης μέσα από τα Κοινωνικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα, όπως ενημέρωση Ρύπανση εσωτερικών χώρων και ανθρώπινη υγεία.
● Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail:info@klintec.gr με πλήρη στοιχεία  για τον Τομέα Αξιολόγησης & Επιλογής Συνεργατών, προς αξιοποίηση και πλαισίωση των τμημάτων, η για πληροφορίες καλέσετε στα τηλέφωνα  2104829839, 6932245887.
● Εδώ οι απορίες σας….…έχουν την απάντησή τους. Τα μηνύματα σας με e-mail, δεν μπορούμε να τα παραβλέψουμε. Αν δεν λάβετε απάντηση σε παρακαλούμε  ενημερώστε μας με την εκ νέου υποβολή  του βιογραφικού σας. Παίρνουμε τεράστια ανεπιθύμητα e-mail και ίσως σε αυτά που αναιρούνται να είναι και το ερώτημά σας, από λάθος.
«Η ανάγκη μιας  επιμελημένης  εφαρμογής μέτρων, με τους στοιχειώδεις  κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά και στο περιβάλλον»
Ενεργή συμβολή για ενημέρωση των Επιστημόνων μπορούν να έχουμε όλοι , από τη συμμετοχή των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, των κυβερνητικών η μη-κυβερνητικών οργανισμών, συλλογών, ιδρυμάτων και φορέων, με μιααναδημοσίευση ανατροφοδότηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ή φιλικά με ένα e-mail κ.λ.π
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]