ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Ημερίδα της ΕΨΕΠ παρουσιάζει το πληροφοριακο σύστημα που υποστηρίζει το έργο της

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ – Ε.Ψ.Ε.Π. διοργανώνειενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα με σκοπό την παρουσίαση του Έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ «ΕΨΕΠ»», η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου. 
   Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου 2013 (18:00 – 21:00) σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Du Lac, στα Ιωάννινα (Ακτή Μιαούλη & Ίκκου). 
   Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ενεργά με παρεμβάσεις τους, τόσο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ψ.Ε.Π. κος Παναγιώτης Κρανάς και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Ε.Ψ.Ε.Π. ψυχίατρος κοςΕυάγγελος Παππάς, όσο και τα στελέχη των αναδόχων υλοποίησης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ «ΕΨΕΠ»».


   Προσκεκλημένοι θα είναι εκπρόσωποι της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. 
   Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός και οι υπηρεσίες της νέας διαδικτυακής πύλης και το ενσωματωμένο στην πύλη σύστημα καταχώρησης φακέλων ασθενών της Ε.Ψ.Ε.Π., θα γίνει αναφορά στο ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού και λογισμικού, καθώς και στις υπηρεσίες πληροφορικής που θα διατεθούν προς τους ασθενείς, τους φροντιστές τους, τους συγγενείς των ασθενών και τα στελέχη της Ε.Ψ.Ε.Π. και, επιπλέον, θα παρουσιαστούν τα οφέλη και οι καλές πρακτικές που θα προκύψουν από το σύνολο του Έργου. 
   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα, αλλά και για τα θέματα που θα συζητηθούν μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται το διαδικτυακό τόπο της Ε.Ψ.Ε.Π., (http://www.epsep.gr) ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26510-39820. 
   Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 Για την Ε.Ψ.Ε.Π.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]