ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Το Λούνα Παρκ επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τα παιδιά του ΚΔΑΜ/ΜΕΑ, του συλλόγου «Αγία Θεοδώρα» και του Ειδικού Σχολείου Άρτας

Το Λούνα Παρκ επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τα παιδιά του ΚΔΑΜ/ΜΕΑ, του συλλόγου «Αγία Θεοδώρα» και του Ειδικού Σχολείου Άρτας, τα οποία ψυχαγωγήθηκαν δωρεάν. Ήταν μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ με την ευγενική χορηγία του επιχειρηματία του Λούνα Παρκ, προσφέροντας στα παιδιά μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Τα παιδιά δέχτηκαν με χαρά τα γλυκίσματα που τους πρόσφεραν έμποροι του παζαριού, αλλά και τα δώρα από τη Δημοτική Επιχείρηση, τα οποία αγοράστηκαν από το σχολικό παζάρι για το «Χαμόγελο του Παιδιού» που φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο. Η διασκέδαση συνεχίστηκε στον Δημοτικό Παιδότοπο όπου τα παιδιά απόλαυσαν τα αναψυκτικά που τους προσφέρθηκαν από πλευράς του Δήμου.

Τα παιδιά και τους συνοδούς τους, υποδέχτηκαν στο χώρο του Λούνα Παρκ ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Φώτης Γεωργίου και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ κ. Χρήστος Γιώτης ο οποίος ανέφερε: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε στο χώρο της Εμποροπανήγυρης, το Ειδικό Σχολείο και το Ίδρυμα «Αγίας Θεοδώρας». Αυτά τα παιδιά, είναι παιδιά με ειδικές ικανότητες και όχι με ειδικές ανάγκες όπως τα παρουσιάζουν και αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον ιδιοκτήτη του Λούνα Παρκ που κάθε χρόνο τους δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσουν δωρεάν στο συγκεκριμένο χώρο. Αυτή ήταν μια πολύ μικρή προσφορά από την πλευρά μας απέναντί τους και στο μέλλον θα γίνουν ενέργειες για πολλά περισσότερα πράγματα».
Κατόπιν συμφωνίας της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ με τον επιχειρηματία του Λούνα Παρκ, την Τετάρτη το πρωί θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν δωρεάν στα παιχνίδια του Λούνα Παρκ, οι μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων της Άρτας, που θα επισκεφθούν το χώρο διαδοχικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]