ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΙ!9 9 ξένες σειρές στο prime time




Ο ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2012-13 επιφυλάσσει στους τηλεθεατές πλούσια ενημέρωση, ντοκιμαντέρ αλλά και ψυχαγωγία. Ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε τα δικαιώματα 22 νέων ξένων σειρών, μεταξύ των οποίων οι εννέα θα προβάλλονται εβδομαδιαία σε prime time.
Καθημερινά στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 12 ώρες ενημέρωση από Δευτέρα έως Παρασκευή  και οκτώ ώρες τα Σαββατοκύριακα. Ενισχύεται η ψυχαγωγία με νέες ελληνικές εκπομπές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του σταθμού ενώ τα Σαββατοκύριακα ενισχύονται με πολλά νέα ντοκιμαντέρ.
Τέλος, στο νέο πρόγραμμα περιλαμβάνεται η μεγάλη παραγωγή «Οι Έλληνες του πνεύματος και της τέχνης» και οι συμπαραγωγές του σταθμού με BBC και Discovery «Frozen planet» και «Ancient words».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
«ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ»
Η ενημέρωση στον ΣΚΑΙ ξεκινά από πολύ νωρίς. Στις 5.30 το πρωί το πρώτο δελτίο της ημέρας με τη Σύλβια Κλιμάκη.
Όλα όσα εξελίχθηκαν το 24ωρο που έφυγε και τι περιμένουμε από την ημέρα που μόλις ξεκινά.
Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας με αναλυτική προσέγγιση, καλεσμένους στο στούντιο και σχόλια από τους έγκριτους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ.
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 21.00
Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή με τη Σία Κοσιώνη.
Σάββατο και Κυριακή με τον Σπύρο Μάλλη.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
«Πρώτη γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6.00 έως και τη 10.00 το πρωί.
Η «Πρώτη Γραμμή» με αμεσότητα, εγκυρότητα, πλουραλισμό, χωρίς κραυγές και προσπάθεια εντυπωσιασμού θα συνεχίσει να ενημερώνει τους πολίτες για τα όσα συμβαίνουν – μικρά και μεγάλα – στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και βέβαια τον αθλητισμό. Πλούσια, μαχητική, δυνατή, σύγχρονη με πολλά ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης πριν ξεκινήσει την ημέρα του. Από τις 6.00 μέχρι και τις 10.00 οι δύο δημοσιογράφοι θα δίνουν με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο όλη την ειδησεογραφία της ημέρας.
ΤΩΡΑ
«Τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 έως και τη 1.00 το μεσημέρι.
καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι τηλεθεατές.
Με συνεχείς απ΄ ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις η εκπομπή πιάνει το σφυγμό της καθημερινότητας, ενώ ειδικοί συνεργάτες αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας.
LIFE
Όλη  η επικαιρότητα και οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την οικονομία, την πολιτική, την αγορά εργασίας και την κοινωνία, με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.
Η δημοσιογραφική ομάδα του ΣΚΑΙ με συνεχή ρεπορτάζ δίνει το στίγμα της επικαιρότητας. Στο στούντιο αναλύουν την ειδησεογραφία έμπειροι πολιτικοί αναλυτές, πανεπιστημιακοί, άνθρωποι των γραμμάτων και σειρά ειδικών οι οποίοι απαντούν στις ερωτήσεις των τηλεθεατών για χρηστικά ζητήματαLIFE Κάθε μεσημέρι στις 15.00 με την Εύα Αντωνοπούλου.Μαζί της ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο
«ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο» κάθε ημέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 7.00 το απόγευμα  στον ΣΚΑΪ .
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας γρήγορα διεισδυτικά  και ουσιαστικά.
Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο και να ακούσουν όλες τις απόψεις.
Καθημερινά ο Νίκος Ευαγγελάτος προτρέπει: Κάντε enter σε ότι σας ενδιαφέρει και σας αφορά από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
ΟΙ  ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ για 13η συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά επιστρέφουν με σημαντικούς καλεσμένους στο στούντιο, έρευνες και οδοιπορικά στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, με τη γνώριμη εμμονή στη συστηματική και σε βάθος δημοσιογραφική έρευνα. Ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Τάσος Τέλλογλου, η Σοφία Παπαϊωάννου και οι ρεπόρτερ των ΝΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και τον κόσμο, συναντούν τους πρωταγωνιστές των γεγονότων και καταγράφουν τις άγνωστες ιστορίες τους.
ΕΥΘΕΩΣ
Ένα νέο talk-show, έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ κάθε Τετάρτη βράδυ. Όλοι έχουν κάτι να πουν, αρκεί να μιλήσουν … «Ευθέως».
«Ευθέως»  με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Μία  εκπομπή διαλόγου, με επίμονα ερωτήματα που ζητούν ξεκάθαρες απαντήσεις.
Χωρίς στεγανά και πολιτικά ορθό λόγο, πρόσωπα της δημόσιας ζωής, πολιτικοί, οικονομικοί παράγοντες, πανεπιστημιακοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, παρακάμπτουν τα προσχήματα και μιλούν «Ευθέως». Σε μια συζήτηση χωρίς υπεκφυγές, χωρίς περιττά …φτιασίδια. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε «Ευθέως».  «Ευθέως», κάθε Τετάρτη βράδυ στο ΣΚΑΙ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ
Καλημέρα
«Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά κάθε Σάββατο και Κυριακή  στις 6.45 το  πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Μία ανθρώπινη καλημέρα με σεβασμό στον τηλεθεατή και αξιοπρέπεια στην είδηση, με τον Γιώργο Αυτιά.
«Καλημέρα»  σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι τηλεθεατές.
Eco news
«Eco news» το μοναδικό περιβαλλοντικό δελτίο της ελληνικής τηλεόρασης καθημερινά στην  τηλεόραση του ΣΚΑΪ  με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου και αναλυτικά το Σάββατο το πρωί στις 11.00.
Μέσα σε λίγα λεπτά όλα τα νέα για το περιβάλλον από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο .
Το οικολογικό δελτίο του ΣΚΑΪ περιλαμβάνει προτάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, ενημέρωση για τις κλιματολογικές αλλαγές, για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και όλα όσα θέλει να ξέρει κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης .
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ
«Κυριακή με δράση» αναλαμβάνει ο Σπύρος Μάλλης κάθε Κυριακή στις 10.00 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Όλη η επικαιρότητα των ημερών οι εξελίξεις στην οικονομία, την πολιτική, την καθημερινότητα ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται και συνδέσεις με τα σημεία όπου είναι σε εξέλιξη δράσεις του ΣΚΑΪ.
Στο στούντιο φιλοξενούνται δημοσιογράφοι και καθηγητές και ειδικοί αναλυτές.
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Η Σύλβια Κλιμάκη επιστρέφει με νέα επεισόδια και νέα πρόσωπα, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη. Η Ελλάδα εξελίσσεται και το αποδεικνύει «Στην Πράξη» κάθε  Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Κάθε εβδομάδα η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που οι ιστορίες τους επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει διέξοδος από την ελληνική κρίση. Μπορεί να κάνουν κάτι πολύ απλό και καθημερινό μπορεί να κάνουν κάτι πολύ καινοτόμο, όπως και να΄χει το κάνουν με ΜΕΡΑΚΙ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Κάθε Σάββατο στις 12 το μεσημέρι και για δύο ώρες ανοίγουμε παράθυρο στον αθλητισμό, ταξιδεύοντας  σε όλο τον πλανήτη με την εκπομπή «GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ».
Πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ρεπορτάζ από τις ομάδες της Σούπερλιγκ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές από όλα τα αθλήματα, άμεση ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει εκείνη την ώρα στην αθλητική επικαιρότητα.
Κάθε Σάββατο στον ΣΚΑΪ, τα γκολ δεν έχουν σύνορα και η απόλαυση για τους φίλους του αθλητισμού δεν έχει όριο. Παρουσιαστής : Πάνος Βόγλης
GOAL
Τα βράδια της Κυριακής είναι γεμάτα από μπάλα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κάθε Κυριακή στις 21:45 βλέπετε πρώτοι όλες τις φάσεις και τα γκολ από τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερλιγκ. Ρεπορτάζ και δηλώσεις, το τρίτο ημίχρονο όλων των αγώνων, ζωντανές συνδέσεις, ανάλυση των φάσεων και βέβαια άφθονα γκολ από όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Παρουσιαστές: Αριστοτέλης Παπαπάνος-Πάνος Βόγλης
ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ
Η “Δίκη στον ΣΚΑΪ” με τον Κυριάκο Θωμαϊδη ανιχνεύει το αθλητικό παρασκήνιο μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η μακροβιότερη εκπομπή διαλόγου της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσία 22 ετών, αποκάλυψε τις ποδοσφαιρικές “παράγκες” και δρομολόγησε τη μεγάλη δικαστική έρευνα για τα στημένα ματς.
Ο Κυριάκος Θωμαϊδης και οι συνεργάτες του συζητούν με προσωπικότητες της αθλητικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής και φωτίζουν τα μεγάλα θέματα του αθλητισμού για να μην… μείνει τίποτε στο σκοτάδι. Κάθε Δευτέρα στις 23.15.
NTOKIMANTEP
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
Οι Έλληνες της τέχνης και του πνεύματος:  Οι Έλληνες που αγαπήσαμε, οι Έλληνες που μας έδειξαν το δρόμο. Μία νέα παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται να μας θυμίσει ότι στην Ελλάδα του εικοστού αιώνα έζησαν, δημιούργησαν και μεγαλούργησαν κάποιοι Έλληνες, οι οποίοι συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους σε όλο τον κόσμο.
Μέσα από τη μοναδική αυτή σειρά δέκα αφιερωμάτων, θα γίνουμε μάρτυρες των κορυφαίων στιγμών τους αλλά και των δοκιμασιών τους, θα δούμε εικόνες και θα ακούσουμε ήχους από μια Ελλάδα άλλων χρόνων.
Γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής των θρυλικών δημιουργών:
Γιώργος Σεφέρης, Οδυσσέας Ελύτης, Κωνσταντίνος Καβάφης, Γιάννης Ρίτσος, Νίκος Καζαντζάκης, Μαρία Κάλλας, Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Μελίνα Μερκούρη, Βασίλης Τσιτσάνης.
Τα ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν οι: Γιώργος Κιμούλης, Λάκης Λαζόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Λιγνάδης, Μάριος Φραγκούλης, Μαρία Ναυπλιώτου και Στέλιος Μάινας.
ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
FROZEN PLANET
Καθώς λιώνουν οι πάγοι, το τοπίο αλλάζει για πάντα!
Ένα ντοκιμαντέρ που θα μας κόψει την ανάσα καθώς οι πάγοι λιώνουν πολύ γρήγορα και το τοπίο θα αλλάξει για πάντα.
Η εκπληκτική σειρά συμπαραγωγής ΣΚΑΪ, BBC και DISCOVERY. Παρουσιάζει το  προφίλ των πολικών περιοχών του πλανήτη .
Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να καταγραφεί η απόλυτη δύναμη των στοιχείων της φύσης.
Σκηνές μαγικές, συγκινητικές, απίστευτες!
ANCIENT WORLDS
Η ιστορία τους είναι η δική μας ιστορία.
Ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στις κοιτίδες του πολιτισμού.
Εκεί, που γεννήθηκε και άνθισε ο λόγος, το εμπόριο, η τέχνη του πολέμου και τα θαυμαστά δημιουργήματα της ανθρώπινης σκέψης.
Από τη Μεσοποταμία, στον ελλαδικό χώρο και από τα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα σπάργανα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας…
Έσβησαν αλλά δεν χάθηκαν, και ζωντανεύουν μοναδικά στη μεγάλη συμπαραγωγή του ΣΚΑΪ και του BBC.
ΞΕΝΑ NΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
HUMAN PLANET
Το Human Planet αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παραγωγές της Βρετανικής τηλεόρασης. Τα οκτώ επεισόδια της συναρπαστικής αυτής συμπαραγωγής του BBC και του Discovery Channel περιγράφουν το ανθρώπινο είδος και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον φυσικό κόσμο, αποδεικνύοντας πως οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν έχουν δοκιμάσει.
Η ομάδα Φυσικής Ιστορίας του BBC ξόδεψε τρία χρόνια γυρισμάτων σε ορισμένες από τις πιο απόμακρες περιοχές της Γης και σε συνολικά 40 χώρες! Κάθε επεισόδιο της σειράς επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό είδος περιβάλλοντος που κατοικείται από ανθρώπους. Ανάμεσα σε αυτά είναι η έρημος, η ζούγκλα, η Αρκτική, τα δάση, οι ποταμοί, τα βουνά, οι ωκεανοί και τα αστικά τοπία.
I SHOULDNT BE ALIVE S5
Μια σειρά που αφηγείται αληθινές ιστορίες ανθρώπινης αντοχής. Αναπαριστά μερικά από τα πιο τρομακτικά σενάρια ζωής ή θανάτου, και μαζί με δραματικές καταθέσεις  από  επιζώντες, αναδεικνύει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.
Παραθέτουμε μερικούς από τους τίτλους των  ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν :
Prison Women ,Forbidden Cargo Kidnapped for 18 years:The Jaycee Dugard story, Natalie Holloway:Lost in paradise, Killer on Campus, Deadly Women SR4, Inside Costa Concordia: Voices of Disaster, Inside Gulf Coast Disaster, Inside Lebanon Hostage Crisis, Inside Talibanistan,Inside Hasidism, Gangland Homeland, Killing Bin Laden, Omens in the sky, When continents collide,Sole survivor, God’s Wrath, Crashes that changed flying,
I shouldn’t be alive SR5, Human Planet, Tropic of Cancer, Tropic of Capricorn, Secret Meditarranean.
ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
GOOD WIFE (3OΣ)
Στον απόηχο ενός σκανδάλου, η Αλίσια, μία σύζυγος και μητέρα, πρέπει να διαχειριστεί τη δημόσια διαπόμπευση του πολιτικού-συζύγου της και να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας. Στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, αντιμετώπισε με επιτυχία την επιστροφή της στον εργασιακό στίβο ως συνήγορος υπεράσπισης. Τώρα, ετοιμάζει το μεγάλο comeback στην προσωπική της ζωή.
Η σειρά Good Wife χάρισε στην πρωταγωνίστρια το ΕΜΜΥ α΄ γυναικείου ρόλου το 2011, και Χρυσή σφαίρα α΄ γυναικείου ρόλου και ΕΜΜΥ β’ γυναικείου ρόλου το 2010.
NCIS LOS ANGELES (3oς)
Αποκρούουν κάθε απειλή, αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση.
Ειδικοί πράκτορες για υποθέσεις εθνικής σημασίας!
Αυτή είναι η ομάδα «NCIS LOS ANGELES».
Ένα «σφιχτό» team, που στηρίζεται σε ένα ανεπανάληπτο δίδυμο, για να εξουδετερώσει όποιον θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.
Πρόκειται για τους πράκτορες Τζιν Κάλεν και Σαμ Χάνα.
HAWAII FIVE-0  (2oς)
Hawaii Five-0 είναι η σύγχρονη εκδοχή της κλασικής σειράς, το ολοκαίνουργιο spin-off μίας από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες όλων των εποχών, όπου μια επίλεκτη ομάδα, έχει σαν στόχο να πατάξει το έγκλημα στο ηλιόλουστο νησί της Χαβάης.
CSI, Λας Βέγκας: ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ(11ος )
Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας εξιχνίασης εγκλήματος, αναζητούν τους ενόχους, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος για να λύσουν το μυστήριο.
Ο Γκιλ Γκρίσομ ηγείται της ομάδας των ντετέκτιβ στα εργαστήρια του Λας Βέγκας. Τα μέλη της ομάδας του CSI εργάζονται επίσης στενά με τον επικεφαλής Τζιμ Μπρας.
CSI, ΜΑΪΑΜΙ : ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ(9ος)
Για λογαριασμό όσων δεν μπορούν να μιλήσουν πια και με σύμμαχο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ο κόσμος του εγκλήματος αποκτά έναν ορκισμένο διώκτη.
Γνωστός για το μοναδικό του στυλ, ο Οράτιος Κέιν πρωταγωνιστεί σε ένα συναρπαστικό κυνηγητό, με φόντο το σέξι σκηνικό του Μαϊάμι.
Και για μια ακόμη σεζόν ο τροπικός του εγκλήματος προσφέρει αξέχαστες συγκινήσεις.
CSI, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ(8ος )
Η Νέα Υόρκη προσφέρει ασύλληπτες ιστορίες από τον σκοτεινό κόσμο του εγκλήματος. Μέρα και νύχτα, το αστυνομικό δελτίο καταγράφει αποτρόπαιες δολοφονίες.
Είναι η στιγμή, που το καθήκον καλεί τους πρωταγωνιστές του «CSI Νέα Υόρκη».
Της ομάδας ηγείται ο Μακ Τέιλορ. Πρόκειται για έναν δυναμικό ντετέκτιβ, που στην προσπάθειά του να διαλευκάνει κάθε υπόθεση, δεν θα διστάσει να παλέψει μέχρι τέλους, έχοντας στο πλευρό του την Τζο Ντάνβιλ,
μία πρώην ερευνήτρια του FBI.
DEXTER (5ος)
Τη μέρα, είναι ένας κυνηγός του εγκλήματος, μόλις πέφτει το σκοτάδι, όμως, αναλαμβάνει έναν πιο επικίνδυνο ρόλο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους συμπολίτες του και με έναν πιο σκοτεινό τρόπο.
Ο Ντέξτερ δουλεύει για την αστυνομία του Μαϊάμι, βοηθώντας το τμήμα Ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσει τις πιο φρικτές δολοφονίες.
Η σειρά προβάλλεται σε 200 χώρες. Από το 2006 μέχρι σήμερα έχει κερδίσει 24 βραβεία (μεταξύ των οποίων 2 EMMY και 1 Χρυσή Σφαίρα), ενώ έχει προταθεί για περισσότερα από 80 (μεταξύ των οποίων 21 υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ, 7 Χρυσές Σφαίρες, 1 BAFTA). Ακόμη, έχει κατακτήσει ΕΜΜΥ σκηνοθεσίας και καλύτερου Guest Actor.
CALIFORNICATION (5ος)
Πόσες κοφτερές ατάκες χωράνε σε μία σειρά; Πότε το να κάνει κάποιος άντρας φυλακή θεωρείται προσόν; Και πότε ο «διανοούμενος» του σεξ θα εξερευνήσει, επιτέλους, όλα τα sex files;
Ο David Duchovny, o πιο σεξομανής συγγραφέας του πλανήτη…
Το Californication προβάλλεται με επιτυχία σε 26 χώρες. Ο David Duchovny κέρδισε τη χρυσή σφαίρα για τον ρόλο του το 2008.
Έχει προταθεί για 15 βραβεία (μεταξύ των οποίων 4 ΕΜΜΥ, 4 Χρυσές Σφαίρες και 1 BAFTA)
DOCTOR WHO (5oς)
Έχει κάνει το γύρο του κόσμου με μεγάλη επιτυχία, γοητεύοντας τους τηλεθεατές σε Αυστραλία, Καναδά, Ιταλία, Κορέα και Νέα Ζηλανδία.
Ένας πρωταγωνιστής σε «άλλη» διάσταση, που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 20 βραβεία BAFTA και συνεχίζει, υποσχόμενος ένα διαγαλαξιακό ταξίδι στο χρόνο, που θα παρασύρει και τους Έλληνες τηλεθεατές για μια ακόμη χρονιά!
Για μια ακόμα σεζόν, η θεαματική παραγωγή του BBC σπάει τα σύνορα της φαντασίας και γίνεται το διαβατήριο μας στον κόσμο των αρτιότερων ειδικών εφέ!
THE BORGIAS
Μία οικογένεια ποτισμένη στο αίμα, βουτηγμένη στη δολοπλοκία, εθισμένη στην εξουσία. Αγία και αμαρτωλή, την ίδια στιγμή… Οι Βοργίες, με τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζέρεμι Άιρονς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ρώμη, 1492 .Με το θάνατο του Πάπα, ένας διψασμένος για εξουσία καρδινάλιος αφήνει τη σφραγίδα του σε μία ολόκληρη εποχή.
Γι’ αυτή την αριστουργηματική σειρά, που ανασυνθέτει το πορτρέτο της πιο μισητής δυναστείας στην ιστορία, χρειάστηκαν 10 χρόνια προετοιμασίας και το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.
NURSE JACKIE
Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία παραγωγής SHOWTIME, του δικτύου που μεταξύ άλλων δημιούργησε τις τολμηρές σειρές «DEXTER» και «CALIFORNICATION».  Πρωταγωνιστεί η Εντι Φάλκο (γνωστή από την επιτυχημένη σειρά «The Sopranos»), η οποία κατέκτησε το βραβείο ΕΜΜΥ για την ερμηνεία της ως Τζάκι Πέιτον, μίας νοσοκόμας που προσπαθεί να επιβιώσει στο τρελό περιβάλλον του τμήματος επειγόντων περιστατικών, καταναλώνοντας τα παυσίπονα σαν καραμέλες, ώστε να αντεπεξέλθει στο καθήκον, μέρα και νύχτα.
BLUE BLOODS
Από τους σεναριογράφους της επιτυχημένης σειράς «The Sopranos» έρχεται η δραματική σειρά «Blue Bloods». Τρεις γενιές αστυνομικών ζουν κάτω από την ίδια στέγη και προσπαθούν να συνδυάσουν οικογένεια και δουλειά.
Ο ΦΡανκ Ρέγκαν  (Tom Selleck) είναι επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος και της οικογένειας Reagan.
A GIFTED MAN
Η σειρά «Α Gifted Man» είναι αφιερωμένη σε έναν έξυπνο και χαρισματικό γιατρό του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν η προσφάτως νεκρή πρώην σύζυγός του προσπαθεί να του διδάξει το «νόημα της ζωής»!
Ο Michael Holt είναι ένας εξαιρετικός γιατρός που ζει μια καθαρά υλιστική και γεμάτη πολυτέλεια ζωή! Είναι απόλυτα αφιερωμένος στο επάγγελμά του και οι ασθενείς που επιλέγει είναι πάντα πάμπλουτοι!
Η ζωή του πρόκειται να αλλάξει συθέμελα, όμως, όταν η νεκρή πρώην σύζυγός του Άννα, της οποίας όμως η φιλοσοφία και τρόπος ζωής ήταν αντίθετη με αυτόν, εμφανίζεται μυστηριωδώς μπροστά του!
NYC 22
Στη ζούγκλα της Νέας Υόρκης υπάρχει μία πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στους νομοταγείς κατοίκους και τους αδίστακτους εγκληματίες.
Νιώστε και εσείς την ένταση, καθώς 6 νεοσύλλεκτοι αστυνομικοί προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις τοπικές συμμορίες, τους βίαιους παραβάτες αλλά και με τις μεταξύ τους σχέσεις!
Σε κάθε επεισόδιο της σειράς αυτής, έχουμε εντυπωσιακή και αδιάκοπη δράση καθώς παρακολουθούμε τους πρωταγωνιστές μας να τα βάζουν και με τις συμμορίες των δρόμων αλλά και με τους δαίμονες και τα πάθη που κρύβει ο καθένας μέσα του!
COMMON LAW
Η νέα αυτή σειρά αφορά δύο αστυνομικούς με ένα πρόβλημα, τους εαυτούς τους! Παρ’ όλες τις διαφορές τους είναι εξαίρετοι ντετέκτιβ και θεωρούνται οι καλύτεροι στο τμήμα Ληστειών και Ανθρωποκτονιών του Λος Άντζελες, με μια 7ετή θητεία γεμάτη επιτυχίες!
Αναγκάζονται όμως από τον νέο Αρχηγό του τμήματός τους να παρακολουθήσουν σεμινάρια  συμβουλευτικής για παντρεμένα ζευγάρια μήπως και ξεπεράσουν αυτά τα «7 χρόνια φαγούρας»! Οι διαφορές τους είναι μεγάλες αλλά αυτό είναι που τους κάνει τόσο επιτυχημένους μαζί, μια και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο!
RINGER
Η Bridget Kelly είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά.
Είναι «καθαρή» εδώ και 6 μήνες και προσπαθεί να βάλει τη ζωή της και πάλι σε τάξη, όταν γίνεται, άθελά της, μάρτυρας μιας δολοφονίας!
Μπαίνει στο πρόγραμμα διαφύλαξης μαρτύρων της ομοσπονδιακής αστυνομίας και τίθεται κάτω από τη φύλαξη του Victor Machabo, ενός πράκτορα αποφασισμένου να διαλευκάνει το έγκλημα.
TORCHWOOD :Miracle Day
Όταν ξημερώνει η μέρα, που κανείς δεν πεθαίνει σ’ αυτόν τον πλανήτη, στα γραφεία της CIA σημαίνει συναγερμός. Όταν όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά, μία ομάδα αναλαμβάνει τη σωτηρία της ανθρωπότητας, που κινδυνεύει από τον υπερπληθυσμό: Torchwood, η δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας του BBC «διασχίζει» τον Ατλαντικό φέρνοντας στις οθόνες μας μία σειρά χολιγουντιανών προδιαγραφών.
MILDRED PIERCE
Αυτή η δραματική μίνι σειρά του HBO περιγράφει τη ζωή μιας απίστευτα δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας στα χρόνια της Μεγάλης Ύφεσης.  Πρόσφατα χωρισμένη, παλεύει για μία νέα αρχή, έχοντας συνοδοιπόρους σ’ αυτή την προσωπική περιπέτεια τα δύο παιδιά της.
Πρόκειται για μια ψυχολογική βουτιά στις εσωτερικές της συγκρούσεις, την παράλογη εμμονή της με την μεγάλη αλλά άπληστη κόρη της, Veda, καθώς και τις πολύπλοκες σχέσεις της με τους άντρες.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Mildred, η βραβευμένη με Όσκαρ Kate Winslet!
SHERLOCK
Σέρλοκ Χολμς. Ο πιο δημοφιλής ιδιωτικός αστυνομικός «σπάει» την ομίχλη!
O αγαπημένος ντετέκτιβ επιστρέφει πολύ διαφορετικός, αλλά το ίδιο αποτελεσματικός και ευφυής.
Ένας ήρωας, για όλες τις εποχές κι ένα μυαλό, για όλες τις υποθέσεις, που στο πρόσωπο του βραβευμένου Benedict Cumberbatch γίνεται ο Σερλοκς Χολμς της νέας γενιάς!
Έξυπνο σενάριο, εκπληκτικές ερμηνείες, σασπένς και αγωνία από έναν ντετέκτιβ του  21ουαιώνα!
Σέρλοκ Χολμς. Ήταν πάντα μπροστά από την εποχή του, για να μας καθηλώνει μπροστά στην οθόνη!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΞΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
Top Gear SR15
Η πιο διάσημη εκπομπή αυτοκίνητου της Μεγάλης Βρετανίας που παρουσιάζει και αναλύει ό,τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο με τον πιο κατανοητό τρόπο. Ο Jeremy, ο James και ο Richard δοκιμάζουν τις σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες της αγοράς και βγάζουν τα συμπεράσματά τους, ενώ στο τέλος κάθε επεισοδίου ένας αστέρας της σόουμπιζ οδηγεί το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που επιλέγει η παραγωγή του Top Gear!
Fifth Gear SR16 & Mr Bean(animated)
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
Chef στον αέρα
Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πια για το τι θα μαγειρεύουμε κάθε μέρα!
Η καθημερινή εκπομπή “Chef στον αέρα” επιστρέφει στις οθόνες σας για δεύτερη χρονιά στον ΣΚΑΙ με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές! Η ανανεωμένη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει γνωστούς αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες μάγειρες, δημιουργικούς και παραδοσιακούς ζαχαροπλάστες, ανθρώπους από τον χώρο της γαστρονομίας, διάσημους καλλιτέχνες αλλά και απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις πιο επιτυχημένες συνταγές τους.
ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει ένα Κυριακάτικο τραπέζι με πλούσιες γεύσεις στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση», κάθε Κυριακή στις 2.00 το μεσημέρι.
ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ
Οι «Ποδηλατοδράσεις» επιστρέφουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Στον …μαγικό κόσμο του ποδηλάτου ταξιδεύει κάθε Κυριακή  η εκπομπή με την Αφροδίτη Σημίτη στις 1.30 το μεσημέρι.
ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ
Επειδή και παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο κόσμος δεν καταστράφηκε, η «Συντέλεια» θα συνεχίσει και φέτος την προσπάθεια να προετοιμάσει ψυχολογικά τους τηλεθεατές για το επερχόμενο τέλος, αν και η τρόικα σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τη βοήθεια της αντιπολίτευσης κάνουν ήδη πολύ καλή δουλειά. Η καθημερινή σατιρική εκπομπή του Μάνου Βουλαρίνου.
TRACTION
Το «Traction» έτοιμο να ξεκινήσει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η πιο δημοφιλής και μακρόβια μηχανοκίνητη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει -αλλά σε μια ολοκαίνουργια πίστα: Την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κάθε Σάββατο το απόγευμα, ο Κώστας Στεφανής μαζί με τους συνεργάτες του, θα περιηγούνται τον συναρπαστικό και ακαταμάχητα γοητευτικό κόσμο του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας -και όχι μόνο. Οτιδήποτε κινείται και μπορεί να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στον οδηγό και τους επιβάτες του, ανήκει στα ενδιαφέροντα του Traction. Γιατί η ζωή είναι κίνηση και η κίνηση είναι ζωή.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
“Μαγειρεύω οικονομικά” η νέα καθημερινή εκπομπή, που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το  ”Μαγειρεύω οικονομικά”  θα κάνει ένα γαστρονομικό ταξίδι με οδηγό την ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής φύσης και ένα εισιτήριο μόλις 50 ευρώ, με τον σεφ, Βησσαρίωνα Παρθένη.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ
Με …Τσίπα αλλά και διάθεση για χιούμορ, έρχεται στον ΣΚΑΪ μια νέα εκπομπή που φιλοδοξεί να γυρίσει τον κόσμο ΑΝΑΠΟΔΑ. Καλεί τους τηλεθεατές  σ’ ένα σπαρταριστό ταξίδι στις πέντε γωνιές του πλανήτη. Μισή ώρα γεμάτη συναρπαστικές εικόνες, αστεία βίντεο και ειδήσεις που φτιάχνουν τη διάθεση και δίνουν στη ζωή μας το χρώμα που της αξίζει. Τρελές ιστορίες,  παράξενα του κόσμου, «πολύχρωμοι» άνθρωποι, «επώνυμοι» και ανώνυμοι, πρωταγωνιστές ενός κόσμου που σίγουρα θα ανεβάσει τη διάθεση όλων. Παρουσιάζει η Σοφία Τσίπα, κάθε Σάββατο, στις 11.30.
ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ
Ο Στέλιος Παρλιάρος έρχεται στον ΣΚΑΪ με τις γνωστές «Γλυκές αλχημείες» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]