ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Επιχειρηματική Αποστολή στη Σμύρνη


Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τις Επιχειρήσεις – Μέλη του ότι την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση Φορέων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Α.Τσακάλωφ κατόπιν πρόσκλησης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών με την συμμετοχή και του Επιμελητηρίου Άρτας. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, καινοτόμα και ταυτόχρονα εξωστρεφής, μια προσπάθεια η οποία αγκαλιάζει όλη την Ήπειρο, ενισχύοντας την άποψη ότι ο Τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας .
Ύστερα από πρωτοβουλία της Δ.Ε.Θ (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης )για την Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στην Σμύρνη από 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2012 , το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών έχουν αποφασίσει ότι θα συμμετάσχουν στην 81η  Διεθνή Έκθεση Σμύρνης , πιστεύοντας στην ανάπτυξη Τουριστικών , Εμπορικών και άλλων Επιχειρηματικών Σχέσεων σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σμύρνης και με παραλιακούς Δήμους (πέριξ της Σμύρνης ).
Το Ελληνικό Κοινοβούλιο και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μαζί με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Σμύρνης  προωθούν  την αποστολή αυτή και θα βρίσκεται εκεί τόσο ο Έλληνας Πρόξενος στη Σμύρνη όσο και στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών που γνωρίζουν καλύτερα τις καταστάσεις και θα μπορούν σε κάθε περίπτωση να ενημερώνουν τους ‘Έλληνες  εκπροσώπους για τυχόν κινήσεις .
Επιπροσθέτως σας επισημαίνουμε ότι η αποστολή δεν συμμετέχει στην Έκθεση με προϊόντα αλλά με στοχευόμενες  συναντήσεις  Β2Β , συμμετοχή σε επιχειρηματικά FORUM ( Διακρατική Συνεργασία Ανάπτυξης , Επιχειρηματικές ευκαιρίες στους παρακάτω τομείς : Τουρισμός , Real Estate –Κατασκευές , Ενέργεια ,Τρόφιμα , Ποτά ) .
Έχουν δηλώσει συμμετοχή η Αρχιτεκτονική Βόλου και το Τμήμα Ιστορίας Βόλου , η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηνών , Τεχνόπολις Θεσσαλονίκης πολλά Επιμελητήρια κι άλλοι φορείς. Πληροφοριακά αναφέρουμε  ότι ο πληθυσμός της Σμύρνης  ανέρχεται στα 5,000,000 και με τα παράλια  κοντά στα 10,000,000 και ότι δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την Ήπειρο (για ασημικά , rafting , για οικοδομικά υλικά, τούβλα , μπετόν κλπ).
Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Άρτας καθώς και στην ιστοσελίδα www.tif.gr και στο e-mail : exabroad@tif.gr  όσο πιο σύντομα γίνεται .ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]