Κλαδική Σύμβαση ΟΣΝΙΕ:Κοιτάτε ποιοι ……«ταξικοί αγωνιστές» μιλάνε!!!


 Κλαδική Σύμβαση ΟΣΝΙΕ
 Συνάδελφοι,
                Η ΟΣΝΙΕ στις 28-06-2012 υπόγραψε κλαδική ΣΣΕ με τους μεγάλους Ομίλους των κλινικών της χώρας. Κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες καταφέραμε ο κλάδος να μη μείνει έρμαιο των Ατομικών Συμβάσεων εργασίας των επιχειρηματιών της ιδιωτικής υγείας, που όλοι μας γνωρίζουμε το τι σημαίνουν και τι επιπτώσεις έχουν στην οικογενειακή ζωή όλων των εργαζομένων και ειδικότερα του κλάδου μας.
Το επαναλαμβάνουμε ότι ήταν μια λύση ανάγκης, προκειμένου να ξεπεράσουμε, …προσωρινά τον εργασιακό καιάδα, που έχουν δημιουργήσει και στον δικό μας εργασιακό κλάδο, οι Μνημονιακοί νόμοι που πέρασαν από το ελληνικό κοινοβούλιο, δυστυχώς, με μεγάλες πλειοψηφίες και είναι πλέον σήμερα νόμοι του ελληνικού κράτους που δεν μπορούμε να προσποιούμαστε, ότι δεν υπάρχουν και ότι δεν έχουν ήδη επηρεάσει την ζωή μας. Μπορούμε να αγωνιστούμε να τους αλλάξουμε, να τους καταργήσουμε ή να τους παγώσουμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν υπάρχουν, αφού το 96% των ελλήνων πολιτών έχει αποφασίσει, μόλις πριν ένα σχεδόν μήνα με την ψήφο τους, να ζουν και να εργάζονται μέσα στο περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην ισχύουσα νομοθεσία της. Οι νόμοι αλλάζουν με νόμους!


Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία, από το γεγονός αυτό, οι φερόμενοι ως «ταξικοί αγωνισταράδες», μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, να βγουν από τον «Νιρβάνα» τους και να κάνουν το κομματικό καθήκον τους, όπως το γνωρίζουν καλύτερα, με πολύ λάσπη, αφού γι’αυτό έχουν εκπαιδευτεί και γι’αυτό υπάρχουν στην Διοίκηση της ΟΣΝΙΕ, ενώ απέχουν συνειδητά από την δράση και τα προβλήματα της. Δεν τους αγγίζουν!!! Το δηλώνουν άλλωστε και οι ίδιοι ανερυθρίαστα, ότι «…θέλουν τους εργαζόμενους εξαθλιωμένους για να τους χειραγωγήσουν και να τους εξαναγκάσουν να πάρουν …τα όπλα της επανάστασης!».
Σας τους παρουσιάζουμε για να τους γνωρίσετε και εσείς, αφού πρέπει κάποια στιγμή να πέσουν οι μάσκες και οι φερετζέδες:

·                     Ν.Π.: Μέλος του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ και εργαζόμενη με ειδική σύμβαση εργασίας!!! σε επιχείρηση, με Δομές Ψυχικής Υγείας, όπου οργιάζει η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία στους συναδέλφους της και οι εργοδότες τους δεν εφαρμόζουν την κλαδική ΣΣΕ, ούτε και επιθυμούν να υπογράψουν κάποια νέα. Η ίδια είναι Γεν. Γραμματέας του κλαδικού Σωματείου της Αθήνας (ελεγχόμενο από το ΠΑΜΕ) και …στελεχάρα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που ουδέποτε έβαλε ότι υπάρχει κάποιο …θέμα στον εργασιακό χώρο της και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την επιθυμία του εργοδότη της, για την κατάργηση της κλαδικής ΣΣΕ (που δεν εφαρμόζει) και την συνέχιση της εφαρμογής των Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας, όπως κάνει σήμερα.

·                     Γ.Π.: Μέλος του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ και εργαζόμενος σε κομματική επιχείρηση!!! μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του ΚΚΕ, που δεν εφαρμόζει καμιά κλαδική ΣΣΕ και ο ίδιος λαμβάνει ένα …συμβολικό μισθό, για τις …υπηρεσίες που προσφέρει. Στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την κατάργηση της κλαδικής ΣΣΕ (που δεν εφαρμόζει άλλωστε ο εργοδότης του) και την συνέχιση της εφαρμογής των Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας.

·                     Α.Σ.: Μέλος του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ και εργαζόμενη στην «Αθηναϊκή» κλινική, ως παρασκευάστρια. Ο εργοδότης της είναι διακεκριμένο μέλος της εργοδοτικής οργάνωσης, που δεν επιθυμεί την υπογραφή της κλαδικής ΣΣΕ της ΟΣΝΙΕ και μάχεται για την κατάργησή της. Η ίδια πρόεδρος του κλαδικού Σωματείου της Αθήνας (ελεγχόμενο από το ΠΑΜΕ) (συνδικαλιστικά άγνωστη στο χώρο της) και …στελεχάρα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που δεν την συγκινούν οι καθημερινές απολύσεις των συναδέλφων της παρασκευαστών και η αντικατάστασή τους από Βιολόγους, λόγω του …ωραρίου τους, αφού η ίδια έχει …καλές σχέσεις με τον εργοδότη της και δεν διατρέχει τέτοιο κίνδυνο. Ευθυγραμμίζεται απόλυτα και συμφωνεί, με την επιθυμία του εργοδότη της, για την κατάργηση της κλαδικής ΣΣΕ (που δεν εφαρμόζει άλλωστε) και την συνέχιση της εφαρμογής των Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας.

·                     Σ.Μ.: Μέλος του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ εργαζόμενη με μαύρη και ανασφάλιστη εργασία εδώ και περίπου μια τριετία!!! Αποφεύγοντας την μισθωτή απασχόληση, κατέχοντας παράνομα και αντικαταστατικά (Ν.1264) την θέση του προέδρου του κλαδικού Σωματείου του Πειραιά (ελεγχόμενο από το ΠΑΜΕ), που εκπροσωπεί μισθωτούς εργαζόμενους του κλάδου της ιδιωτικής υγείας. Στελεχάρα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, χρεωμένη με την κομματική καθοδήγηση των εργαζομένων του κλάδου. Ευθυγραμμίζεται (αν και δεν την αφορά), με κομματική πειθαρχία, απόλυτα με την κατάργηση της κλαδικής ΣΣΕ και την συνέχιση της εφαρμογής  των Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας, ενώ η ίδια επιλέγει …τις συμβάσεις της παραοικονομίας.

·                     Α.Α.: Μέλος του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ και εργαζόμενη, ως μαία, σε κλινική του ομίλου της Βιοϊατρικής στη Θεσσαλονίκης. (Το αστέρι του Βορρά!!!). Πρόεδρος του κλαδικού Σωματείου της Θεσσαλονίκης (ελεγχόμενο από το ΠΑΜΕ) και σύζυγος μέλους της κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Στελεχάρα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να έχει …άριστες σχέσεις με την εργοδοσία της και κατά καιρούς να την χρησιμοποιεί σε …Διευθυντικά πόστα, όταν παρίσταται ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα να κατέχει και την κορυφαία θέση του Συλλογικού οργάνου των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης!!! Εάν έχεις τέτοιους αντιπρόσωπους των εργαζομένων, οι εργοδότες περισσεύουν. Αντιπαλεύει και αυτή με πάθος την νέα κλαδική ΣΣΕ και στηρίζει την συνέχιση των Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας, …αντιμνημονιακά!!!

·                     Ν.Κ.: Μέλος του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ, πρώην εργαζόμενος της ιδιωτικής υγείας και τα τελευταία χρόνια επιχειρηματίας!!! με Πρατήριο αρτοσκευασμάτων. Διακεκριμένο κομματικό στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, (η ουρά του ΚΚΕ). Δεν τον παραιτούνε γιατί τον χρειάζονται στον κλάδου αφού τα στελέχη τους δεν επαρκούν.  Εξ ου και οι συνεργασίες για την πρόταση μομφής που ετοιμάζουν στο προεδρείο της ΟΣΝΙΕ, προκειμένου μαζί με το ΚΚΕ να ελέγχουν πλήρως τον κλάδο της ιδιωτικής υγείας και να οργανώσουν την …επανάσταση. Στον κόσμο τους οι άνθρωποι.

·                     Ε.Ζ.: Μέλος του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ, εργαζόμενη στα εργαστήρια της Βιοϊατρικής, ως Βιολόγος. Κομματικό μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, (η ουρά του ΚΚΕ). Ουδέποτε κατάγγειλε τα προβλήματα των εργαζομένων από τον εργοδότη της, τις παράνομες απολύσεις της επιχείρησης όπου εργάζεται ή τις παράνομες τελευταίες προσλήψεις των συναδέλφων της με την ΕΓΣΣΕ. Ενώ στις κινητοποιήσεις της ΟΣΝΙΕ για τα προβλήματα των εργαζομένων-συναδέλφων της, στην επιχείρηση, η ίδια κάθε φορά βρισκόταν με …αναρρωτική άδεια!!! Φαίνεται η επαναστατική φόρτιση της έρχεται, αφού …σχολάσει.

Αυτά, για να γνωρίζετε συνάδελφοι, με ποιον …θίασο έχουμε να κάνουμε και εάν εξακολουθήσουν να ..ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη, θα επανέλθουμε, αφού το ξέρουν και οι ίδιοι ότι είναι ένα μεγάλο ….περιβόλι.

 Αλήθεια τι έχουν να πουν οι συγκεκριμένοι, με την νέα κλαδική ΣΣΕ που υπογράψανε οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, με παρόμοιους όρους με την ΟΣΝΙΕ από τους οποίους εκλέγεται και βουλευτής του ΚΚΕ, ….εργαζόμενος Χ. Κ

Στο επανιδείν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]