ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Απ’ το Ματσούκι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, ο νέος πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης


Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης . στους χώρους του Ηπειρωτικού Συλλόγου Φραγκφούρτης και Περιχώρων.

 

Το απερχόμενο Δ.Σ, αφού αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της θητείας του δια στόματος του κ. Γαλανού Ηλία, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του από τα μέλη της Ομοσπονδίας...
Στη Συνέλευση παραβρέθηκαν Σύλλογοι απ΄ όλη την Ευρώπη. Οι αντιπρόσωποι των 15 Συλλόγων που συμμετείχαν στη συνεδρίαση στη συνέχεια της διαδικασίας ψήφισαν και εξέλεξαν το νέο Δ.Σ.
Παρών ήταν και ο Επίτιμος πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης και πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Χρυσόστομος Δήμου, ο οποίος και συνεχάρη το απερχόμενο Δ.Σ για την προσφορά του και ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ  κάθε επιτυχία.

Η Σύσταση του νέου Δ.Σ είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος:                    Σπ. Κωσταδήμας
Αντιπρόεδρος:            Ελ. Δημητρίου
Γραμματέας:                Δ.   Κατσάνος
Ταμίας:                          Ε.  Ντέμος
Υπεύθυνος τύπου:      Θ.  Λίκκας
Το Δ.Σ συμπληρώνουν:
Η Δ. Πέτσα,    υπεύθυνη για θέματα Επιχειρησιμότητας και Συντονίστρια Συλλόγων
Ο Π. Τσέπης,  υπεύθυνος για θέματα Πολιτισμού

Ο νέος πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας    Ευρώπης κος Σπύρος Κωσταδήμας γεννήθηκε στο Ματσούκι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων το 1945 και σπούδασε στο Ιεροδιδασκαλείο της Βελλάς - Ιωαννίνων και στο Πανεπιστήμιο Κολωνίας – Γερμανίας. Ζεί στην Κολωνία όπου και δίδαξε σαν δάσκαλος.
Συμμετέχει στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας από το 2006
Από το 1998 συμμετέχει στο Δ.Σ. του Συνδικάτου Επιστημών και Αγωγής της Βόρειας Ρηνανίας και διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής για Πολυπολιτισμική Πολιτική του ίδιου συνδικάτου και από το 1986. Είναι αιρετός Σύμβουλος των Δασκάλων της Περιφέρειας Κολωνίας
Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κολωνίας και Περιχώρων και από το 1988 στο Διοικητικό  Συμβούλιο του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]