ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΦΩΤΙΑ ΝΟΝΟΥ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!

Ο άνθρωπος που φέρετε να πούλησε προστασία για λογαριασμό της τραγουδίστριας ανέφερε στο Star ότι απλά γνώριζε τη λαϊκή τραγουδίστρια και έτυχε να τη συνοδεύσει μέχρι το δικαστήριο όταν είχε την περιπέτεια με τη δικαιοσύνη. Μέσω του δικηγόρου του δήλωσε μάλιστα ότι δεν έχει καμία σχέση με τους εκβιασμούς.

Μάλιστα ο δικηγόρος του νεαρού θεωρεί ότι οι συνομιλίες που κατέγραψαν οι αστυνομικοί με την τραγουδίστρια και τον πελάτη του, θα πέσουν στο κενό αφού δεν συνοδεύονται με στοιχεία. Ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας δεν κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό εναντίον του νεαρού.


Ο κατηγορούμενος που έχει προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, θεωρείται από τους αστυνομικούς ο άνθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό της πιο σκληρής από τις τέσσερις συμμορίες των νονών της νύχτας.

Ο ίδιος υποστηρίζει επίσης για τη σχέση του με τον Παναγιώτη Βλαστό, τον βαρυποινίτη που οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κινούσε τα νήματα της συμμορίας  «Αν ήμουν εισπράκτορας θα ήμουν για τον εαυτό μου και όχι για το Βλαστό και τους άλλους. Εξάλλου δεν υπάρχει και κάποια απόδειξη σε βάρος μου ούτε ότι με είδε κάποιος σε κάποιο μαγαζί, ούτε με άκουσε να εκβιάζω για να εισπράξω ή να παίρνω λεφτά. Δεν ζητώ λοιπόν ρουσφέτι».

Πάντως η ανακρίτρια δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του νεαρού και έτσι τον προφυλάκισε μέχρι να αποδείξει στο δικαστήριο την αθωότητα του.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]