ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Για την ψυχαγωγία τους όλο και περισσότερες γυναίκες φαίνεται πως προτιμούν την παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που δηλώνουν εθισμένες.Σύμφωνα με στοιχεία ψυχολόγων και οργανώσεων για τις τάσεις των χρηστών του διαδικτύου, η διαδικασία της έκθεσης, του εθισμού και της απευαισθητοποίησης στις σκληρές πορνογραφικές εικόνες ακολουθούν τα ίδια πρότυπα και για τα δύο φύλλα.

Ωστόσο, η  βασική  διαφορά έγκειται στην ενοχή που αισθάνονται οι γυναίκες για αυτή την πράξη σε αντίθεση με τους άνδρες, αφού ο εθισμός στο πορνό θεωρείται πρόβλημα των ανδρών, με αποτέλεσμα να μην είναι αποδεκτό για τις γυναίκες.


“Υπάρχει η αίσθηση μεταξύ των γυναικών ότι πρόκειται για κάτι κακό, βρόμικο και λάθος”, υποστήριξε ο Τζέισον Ντιν, της βρετανικής οργάνωσης Quit Porn Addiction, που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άτομα που έχουν εθιστεί στην πορνογραφία στο διαδίκτυο.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, σχεδόν ένας στους τρεις πελάτες του είναι γυναίκες, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους.

“Θυμάμαι που ήρθα σε επαφή με την πρώτη γυναίκα πελάτισσά μου και σκεφτόμουν ότι ήταν κάτι ασυνήθιστο. Σήμερα, συμβουλεύω περίπου 70 γυναίκες τον χρόνο, που έρχονται για δικό τους πρόβλημα και όχι του συντρόφου τους”, είπε ο χαρακτηριστικά.

Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι γυναίκες που παρακολουθούν συχνά ταινίες πορνό στο διαδίκτυο έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη ή να υποφέρουν από χαμηλή αυτοεκτίμηση, καθώς δεν μπορούν να συμβιβάσουν τη σωματική ευχαρίστηση που λαμβάνουν από αυτό, με την πνευματική αποστροφή που αισθάνονται προς το συγκεκριμένο θέαμα.

Το πορνό έχει μία άμεση επενέργεια στο ανθρώπινο σώμα, εγκέφαλο και ψυχισμό, ακόμη και εάν αποδοκιμάζεις αυτό που βλέπεις... Έτσι οι γυναίκες έρχονται σε μία κατάσταση που το σώμα τους λέει "ναι" και το μυαλό τους λέει "όχι" και αυτό μπορεί να τους προκαλέσει αναστάτωση” εξήγησε ο ψυχοθεραπευτής Φίλιπ Χόντσον του Βρετανικού Συλλόγου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας.

πηγη http://www.cosmo.gr/
http://www.cosmo.gr/LoveSex/318222.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]