ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Απορείτε όταν βλέπετε το παιδί σας να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκπομπές με θέμα το σεξ; Δε θα πρέπει να ανησυχείτε αφού έρευνα έδειξε πως μέσω της τηλεόρασης μαθαίνει η νέα γενιά τα μυστικά του σεξ και όχι από τους γονείς οι οποίοι παλιότερα μιλούσαν για μελισσούλες και λουλουδάκια...Υπολογίζεται πως σε 1.000 ώρες τηλεόρασης προβάλλονται 3.783 σκηνές σεξ, δηλαδή 90,7 σεξουαλικά πλάνα σε 24 ώρες!

«Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σεξουαλικό βομβαρδισμό. Όταν ένα μικρό παιδί παρακολουθεί μια σκηνή σεξ στην τηλεόραση, το βιώνει διαφορετικά από έναν έφηβο» δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο η ψυχολόγος Δήμητρα Σφήκα.


Μάλιστα, όσα παιδιά από μικρά βλέπουν σεξουαλικές σκηνές τότε πιο γρήγορα μπαίνουν στα μονοπάτια του έρωτα σύμφωνα με μελέτη του ινστιτούτου Κάιζερ.

Όσον αφορά τα Ελληνόπουλα σε καθημερινή βάση παρακολουθούν 155 λεπτά τηλεόραση οπότε με βάση την έρευνα μπορείτε να φανταστείτε τα αποτελέσματα!

Για την άγνοια των παιδιών στο θέμα σεξ δεν ευθύνεται μόνο η τηλεόραση αλλά και οι γονείς που θεωρούν ταμπού τέτοιου είδους συζήτηση παρότι διανύουμε το 2011, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]