ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Μπορεί ο κ. Μιχελάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών να δήλωσε πως η ΝΔ στηρίζει τον Π. Ψωμιάδη, ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα πάει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη για την προγραμματισμένη εκδήλωση σχετικά με τον τουρισμό, κάτι που δείχνει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θέλει σε αυτή τη φάση να μπει στο "πλάνο" δίπλα στον περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Σαμαράς είχε δυο τηλεφωνικές επικοινωνίες, μία πριν από τη δίκη και μία μετά, με τον κ. Ψωμιάδη και ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κρίνει ποτέ δικαστικές αποφάσεις τις οποίες και σέβεται.

Ωστόσο, ο κ. Μιχελάκης διατύπωσε ενστάσεις για το πως θα εφαρμοστεί η διοικητική ποινή, όπως η αργία, καθώς ο νόμος του Καλλικράτη ισχύει από 1-1-2001 και δεν έχει αναδρομική ισχύ. "Η ποινική παράβαση που του αποδίδεται αφορά στο χρόνο που ο ίδιος ήταν Νομάρχης και όχι Περιφερειάρχης" τόνισε ο κ. Μιχελάκης.

Πάντως ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι ο κ. Ψωμιάδης πήρε μία απόφαση για "ανθρωπιστικούς λόγους", ενώ για το εάν θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του από τον αδερφό του, παρέπεμψε στις διαδικασίες του ίδιου του συνδυασμού.
 
http://www.real.gr/
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=59539&catID=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]